Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

DUMESF ve THMAF Başkanı Kaya Muzaffer Ilıcak’dan bayram mesajı

Dünya Uyuşturucuyla Mücadele Eden Sporcular Federasyonu (DUMESF) ve Türkiye Hapkido-Kumdo Mücadele Sanatları Federasyonu (THMAF) Başkanı Kaya Muzaffer Ilıcak, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.Kaya Muzaffer Ilıcak’ın, konuyla ilgili...

Haber Giriş Tarihi: 10.09.2016 14:09
Haber Güncellenme Tarihi: 10.09.2016 14:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dünya Uyuşturucuyla Mücadele Eden Sporcular Federasyonu (DUMESF) ve Türkiye Hapkido-Kumdo Mücadele Sanatları Federasyonu (THMAF) Başkanı Kaya Muzaffer Ilıcak, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Kaya Muzaffer Ilıcak’ın, konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklama şu şekilde:
"Kurban Bayramı yardımlaşma ve dayanışmanın sembolüdür. İnanç bütünlüğünü, vatan sevgisini, bayrak sevgisini, aile bütünlüğünü, barışı, kardeşliği, sevgiyi, saygıyı, paylaşmayı ve hoşgörüyü simgeleyen Kurban Bayramını, 15 Temmuz gecesinde ülkemizin varlığına, demokrasisine ve milli iradeye karşı girişilen hain darbe teşebbüsleri ve terör olayları nedeniyle buruk ama geleceğe umutla, güvenle bakarak yaşadığımız acılara derinden üzülerek kutluyoruz.
Kurban Bayramı vesilesiyle, kırgınlıklarımızı bir kenara bırakıp ayrışmak yerine kucaklaşmamızı, birlik olmamızı sağlayan o güzel duyguların tüm yüreklere hakim olması temenni ediyorum.
Bizlere, özgürce ve huzurla bayramları kutlama imkanı veren başta Devletimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve yüce milletimizin birlik ve beraberliği için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.
Sınırlarımızın içinde ve dışında hayatını hiçe sayarak vatanımızı koruyan güvenlik güçlerimize, bu uğurda hayatını kaybeden aziz şehitlerimizi yaradanımızdan rahmet ve kahraman gazilerimizi minnetle sağlıklar diliyorum.
Kurban Bayramı’nın aziz milletimize, İslam dünyasına ve tüm insanlığa barış huzur ve mutluluk getirmesini, hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, Yüce Allah’tan niyaz ediyorum."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.