Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dönmez: "TBL’de kalıcı olmak istiyoruz"

2016-2017 Sezonunda Türkiye Basketbol Ligi'nde (tbl) Mücadele Edecek Yalova Group Belediyespor’da Şube Sorumlusu Murat Dönmez, Ligde Kalıcı Olmak İstediklerini Söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 16.08.2016 17:30
Haber Güncellenme Tarihi: 16.08.2016 17:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dönmez: "TBL’de kalıcı olmak istiyoruz"
2016-2017 sezonunda Türkiye Basketbol Ligi’nde (TBL) mücadele edecek Yalova Group Belediyespor’da şube sorumlusu Murat Dönmez, ligde kalıcı olmak istediklerini söyledi.
TBL’ye yükselmelerinin Yalova’da büyük sevinç uyandırdığına vurgu yapan Dönmez, ”Kulüp olarak ilk hedefimiz bu ligde kalıcı olmak. Lige çok geç alınsak da yerli oyuncu kalitesi olarak yerli oyuncu potansiyelimiz var. Bu ligi iyi tanıyan bir kısa Amerikalı ile anlaştık. Kendisi ülkemizde Aliağa ve Balıkesir’de oynadı. Aubrey Coleman ülkemizi tanıyor. Diğer aldığımız yabancı da kendi okulundan bu yıl mezun oldu. Cinmeon Bowers’tan da çok iyi şeyler bekliyoruz. Bu sene ligde çok fazla yatırım yapan, 4-5 takım var. Federasyon Kupası’nda bize daha yakın rakiplerle oynayacağımızı düşünüyoruz. Maksadımız ilk 2’ye girip, bir üst tura yükselmek. Çok ciddi ve çok yatırım yapan takımlarla karşılaşacağımız için taraftar desteğine ihtiyacımız var. Kombine uygulamasına geçeceğiz. Önümüzdeki günler de kombine satışlarımız başlayacak. Çocuk ve bayanlar, ücretsiz olarak kombineleri alıp maçlara girebilecek” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.