Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dolmabahçe Ve Çevresinde Yoğun Güvenlik Önlemi

Beşiktaş-Bursaspor maçının başlamasına saatler kala stat etrafı, Dolmabahçe’ye giriş, Taksim’den Dolmabahçe’ye iniş ve Maçka yönünden tünele giriş tarafında yoğun güvenlik önlemleri alındı.Ligin 28. haftasında Beşiktaş’ın...

Haber Giriş Tarihi: 11.04.2016 16:15
Haber Güncellenme Tarihi: 11.04.2016 16:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beşiktaş-Bursaspor maçının başlamasına saatler kala stat etrafı, Dolmabahçe’ye giriş, Taksim’den Dolmabahçe’ye iniş ve Maçka yönünden tünele giriş tarafında yoğun güvenlik önlemleri alındı.
Ligin 28. haftasında Beşiktaş’ın yenilenen stadı Vodafone Arena’da ağırlayacağı Bursaspor maçı öncesi Dolmabahçe ve çevresinde yoğun güvenlik önlemleri dikkat çekti.
Ülke genelinde son dönemde yaşanan terör olayları sebebiyle ligin bitimine kadar İstanbul’da oynanacak lig maçları öncesi İl Güvenlik Kurulu maçların başlamasına 3 saat öncesinden statların çevresindeki yolların kapanacağını duyurmuştu. Bugün de İstanbul’da Vodafone Arena’da oynanacak Beşiktaş - Bursaspor maçı öncesinde de Dolmabahçe çevresinde bazı yollar trafiğe kapatıldı. Maç saatine az bir süre kala Beşiktaş’tan Dolmabahçe yönüne gidiş, yine Dolmabahçe ve Taksim yönünde Maçta ve tünele giriş, yine Beşiktaş’tan Kabataş’a gidiş yolları trafiğe kapatıldı.
TARAFTARLAR 16.00’DA ALINMAYA BAŞLANDI
Vodafone Arena’ya gelen biletli taraftarlar yaklaşık 1 saat önce stat etrafından çıkarıldı ve güvenlik çemberinin dışına alındı. Siyah-beyazlı taraftarlardan sadece maç bileti olanlar alınacakken, güvenlik çemberinden sıkı aramaların ardından taraftarların saat 16.00 itibariyle stada giriş yapılmasına izin verilecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.