Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Doğu derbisinin oynanacağı stat belli oldu

TFF 1. Lig’in 26. haftasındaki Evkur Yeni Malatyaspor-Elazığspor müsabakasının İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanacağı açıklandı.Evkur Yeni Malatyaspor yönetiminin, doğunun derbisi olarak adlandırılan önemli maçın Başakşehir...

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2017 17:26
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2017 17:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Doğu derbisinin oynanacağı stat belli oldu

TFF 1. Lig’in 26. haftasındaki Evkur Yeni Malatyaspor-Elazığspor müsabakasının İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanacağı açıklandı.

Evkur Yeni Malatyaspor yönetiminin, doğunun derbisi olarak adlandırılan önemli maçın Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanması için Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile gerekli yazışmaları tamamladığı belirtildi.

Bu sezon maçlarını oynadığı İnönü Stadı’nın zemininin futbol oynamaya müsait olmadığı gerekçesiyle son 3 iç saha maçını İstanbul’da oynayan Evkur Yeni Malatyaspor, ev sahibi olduğu Elazığspor maçını da bu kentte oynamak için federasyondan gerekli izinleri aldı.

Sarı-kırmızılılar, oynadığı son 3 iç saha maçını da kazanarak İstanbul’u kendisi için önemli bir avantaj durumuna getirdi. Ancak haftalardır takımlarına hasret kalan Malatya’daki taraftarlar derbinin Malatya’da oynanmayacak olmasından memnun değil. Sarı-kırmızılı taraftarlar, Elazığspor karşılaşmasının Malatya’da oynanması için sosyal medyada çeşitli kampanyalar düzenlemişti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.