Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Kupaya Veda Etti

Ziraat Türkiye Kupası G Grubu 5. hafta karşılaşmasında FBM Makina Balçova Yaşamspor’la Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor 1-1 berabere kaldı. İzmir ekibinin prestij mücadelesine çıktığı karşılaşmada Diyarbakır temsilcisi de puan...

Haber Giriş Tarihi: 28.01.2015 16:30
Haber Güncellenme Tarihi: 28.01.2015 16:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ziraat Türkiye Kupası G Grubu 5. hafta karşılaşmasında FBM Makina Balçova Yaşamspor’la Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor 1-1 berabere kaldı. İzmir ekibinin prestij mücadelesine çıktığı karşılaşmada Diyarbakır temsilcisi de puan kaybederek gruptan çıkma şansını yitirdi.
Maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan FBM Makina Balçova Yaşamspor Teknik Direktörü Altan Çetindağ, son derece keyifli ve tempolu bir maç oynadıklarını söyledi. Maçta çok pozisyon ürettiklerini belirten Çetindağ, “Ama sonuca gidemiyoruz. Çok genç bir takımız, bugün de bir rotasyon yaptık. İki gün sonra bir maç oynayacağız. Geriden geldiğimiz bir oyunu berabere bitirdik. İyi pozisyon ürettik. Kupanın bize büyük tecrübe kazandırdığı kesin zaten. Bu saha bakıldığı zaman futbol sahasına benziyor ama zemini adlandırmak mümkün değil. Sanki sahanın altı asfalt gibi” dedi.
DİYARBAKIR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR CEPHESİ
Zeminden yakınan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir ise, “Bu sahalarda oynaması çok zor. İstediğiniz hiçbir şeyi yapamıyorsunuz. Koşamıyorsunuz bile. Ama yapacak bir şey yok. Oynamamız gerekiyordu, oynadık” ifadelerini kullandı.
Kadrolarının dar olması nedeniyle bu karşılaşmaya 16 kişilik kadroyla geldiklerini vurgulayan Taşdemir, “Bu maçı kazanıp, Eskişehirspor maçına az da olsa gruptan çıkma iddiasıyla çıkmak istiyorduk, olmadı. Bizim için kupa defteri kapandı. Bizim bundan sonra 15 tane lig maçımız var. Bütün yoğunluğumuzu, mesaimizi buraya harcayacağız. Kupada son maçımızı da oynayıp kupa serüvenini alnımızın akıyla kapatacağız” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.