Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dilaver Mutlu: Galatasaray karşısında turu geçmemiz çok zor

Manisaspor Teknik Direktörü Dilaver Mutlu, Galatasaray karşısında turu geçmelerinin zor olduğunu ancak rövanş maçını kazanmak istediklerini söyledi. Takımının Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Galatasaray'a 4-0 mağlup olduğu...

Haber Giriş Tarihi: 03.03.2015 22:55
Haber Güncellenme Tarihi: 03.03.2015 22:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Manisaspor Teknik Direktörü Dilaver Mutlu, Galatasaray karşısında turu geçmelerinin zor olduğunu ancak rövanş maçını kazanmak istediklerini söyledi.

Takımının Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Galatasaray'a 4-0 mağlup olduğu karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısına katılan tecrübeli teknik adam, "Söylenecek fazla birşey yok. Galatasaray ile aramızda bir seviye farkı var. Ligin lideri ile oynadık. İyi mücadele de ettik. 0-0 iken bir pozisyona girdik ancak yararlanamadık. Golü atsak direnebilirdik. Galatasaray karşısında 10 kişi kaldıktan sonra 4-0 mağlup olduk." dedi.

Manisa'da oynayacakları rövanş maçında sahaya kazanmak için çıkacaklarını ifade eden Dilaver Mutlu, "Turu geçmemiz çok zor. Galatasaray gibi bir takımı 5 tane gol atmak kolay değil. Rövanş maçında onları yenmek için çıkacağız. İkinci maçta kendi sahamızda kazanmak istiyoruz." diye konuştu.


En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.