Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dıkeoulakos: “Oyuncularımız Kontrollerini Kaybetti”

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü George Dikeoulakos, Galatasaray mağlubiyetinin ardından yaptığı değerlendirmede karşılaşmanın hakemlerini eleştirdi. Dikeoulakos, “Savunmada ne yapmaya çalıştıysak bize faul çalındı....

Haber Giriş Tarihi: 28.11.2015 18:11
Haber Güncellenme Tarihi: 28.11.2015 18:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü George Dikeoulakos, Galatasaray mağlubiyetinin ardından yaptığı değerlendirmede karşılaşmanın hakemlerini eleştirdi. Dikeoulakos, “Savunmada ne yapmaya çalıştıysak bize faul çalındı. Bizim oyuncularımız da kontrollerini kaybetti” dedi.
Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin 6. haftasında deplasmanda Galatasaray ile karşılaşan Fenerbahçe, müsabakadan 76-72 mağlup ayrıldı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Fenerbahçe Başantrenörü George Dikeoulakos, “İlk 30 dakika iyi bir basketbol izlettirdik. Son çeyrekte savunmada ne yapmaya çalıştıysak bize faul çalındı. Bizim oyuncularımız da kabul edilebilir bir durum değil ama kontrollerini kaybettiler. Oyunun sonu bu olmaması gerekirdi. Savunma yapmaya çalıştığımızda faul çalındı. İki takımın da kullandığı serbest atış sayıları da bu durumu açıklıyor” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.