Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dick Advocaat: "3 kulvarda da gidebildiğimiz kadar ileri gitmek istiyoruz"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, 1-0 kazandıkları Feyenoord maçı sonrası, "Final konuşmaya şimdiden başlamayalım, ligde hala 21 maç var. Hedefimiz her 3 kulvarda da gidebildiğimiz kadar ileri gitmek" dedi.Fenerbahçe, UEFA Avrupa...

Haber Giriş Tarihi: 09.12.2016 00:54
Haber Güncellenme Tarihi: 09.12.2016 00:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, 1-0 kazandıkları Feyenoord maçı sonrası, "Final konuşmaya şimdiden başlamayalım, ligde hala 21 maç var. Hedefimiz her 3 kulvarda da gidebildiğimiz kadar ileri gitmek" dedi.
Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi A Grubu’ndaki son maçında deplasmanda Hollanda ekibi Feyenoord ile karşılaştı. Mücadelen 1-0 galip ayrılan sarı-lacivertliler, üst tura yükseldi. Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, "Maç içindeki oyundan mutsuzum. İstediğimiz oyun değildi. Grupta 6 maç genelinde 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet, iyi performans. Bu akşam ki oyun oynayabileceğimiz bir oyun değildi. Şu anda tek bakmamız gereken nokta pazartesi günü oynayacağımız Antalyaspor maçı. Sezon bittiğinde sezonun nasıl geçtiğini size söyleyebilirim. Şimdiden başlamayalım, final konuşmaya. Ligde hala 21 maç var. Hedefimiz her 3 kulvarda da gidebildiğimiz kadar ileri gitmek. Bugün en iyi oyunumuz değildi. Geçmişte bundan daha iyisini yapabileceğimiz gösterdik. Ay sonunda şampiyonluk yarışında olup olmayacağımızı göreceğiz. Top bizde iken daha iyisini yapabilirdik. Çok fazla pratik yapma şansı da bulamadık aslında. Maç aralarında az idman yaptık. Umarım gelecek sezon daha uzun vakit bulabileceğiz" şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.