Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Devre Arası Transferler Gaziantepspor’a Yaramadı

Gaziantepspor’da, devre arasında kadroya katılan oyuncular gösterdikleri performanslarla hayal kırıklığı yaşattı.Ligde evinde oynadığı Galatasaray karşılaşmasında alınan 2-0’lık galibiyetin ardından oynadığı son üç maçta kazanamayan...

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2016 09:01
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2016 09:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantepspor’da, devre arasında kadroya katılan oyuncular gösterdikleri performanslarla hayal kırıklığı yaşattı.
Ligde evinde oynadığı Galatasaray karşılaşmasında alınan 2-0’lık galibiyetin ardından oynadığı son üç maçta kazanamayan Gaziantepspor’da, devre arasında cüzi miktarda paralar harcayarak transfer edilen futbolcular, oynadıkları resmi maçlarda beklenenden uzak performanslara imza attılar.
Kırmızı-siyahlıların bu sezon kadrosuna dahil ettiği Prince Desire Gouano, Habib Habibou, Hakan Çinemre, Hürriyet Gücer, İlhan Parlak, Koray Arslan, Doğanay Kılıç ve Alpay Koçaklı şu ana kadar takıma önemli bir katkı sağlayamadı.
YENİ TRANSFERLERDEN SADECE 1 GOL
Kırmızı-siyahlı takımın devre arasında kadrosuna kattığı yeni transferler geride kalan 9 resmi maçta sadece 1 gol kaydedebildi. Şahinler’de yeni transferlerden Habib Habibou, Koray Arslan, Hürriyet Gücer, Prince Desire, Hakan Çinemre ve İlhan Parlak resmi maçlarda forma şansı buldu.
Bu isimlerden sadece İlhan Parlak Kayserispor ile oynanan ve 2-2 tamamlanan maçta bir gol kaydedebildi. Yeni oyuncular arasında 6 maçta 519 dakika görev yapan tecrübeli orta saha Koray Arslan en fazla oynayan isim olurken, forvet bölgesine transfer edilen Habib Habibou ligde forma giydiği 4 maçta topu ağlar ile buluşturamadı. Sadece Ziraat Türkiye Kupası’nda İstanbul’da Galatasaray ile oynanan ve 3-1 İstanbul ekibinin üstünlüğü ile sonuçlanan mücadelede takımının tek sayısını kaydetti.
Takıma transfer edilen diğer oyuncu olan Prince Desire, Koray Arslan’dan sonra kırmızı-siyahlı ekipte en fazla forma giyen oyuncu olurken, Hürriyet Gücer ise forma giydiği maçlarda oyuna sonradan giren isim oldu. Genç oyuncular Doğanay Kılıç ve Alpay Koçaklı ise 21 yaş altı takımında forma giydi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.