Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Derbinin Ertelenmesine En Çok Kubilay Üzüldü

Denizli’de yaşayan ve kas hastalığı nedeniyle yürüme zorluğu çeken Kubilay Yiğit’in en büyük isteği olan Galatasaray maçına gitme hayalini, sarı-kırmızılı kulüp gerçekleştirdi. Ancak Fenerbahçe derbisinin başlama düdüğüne saatler...

Haber Giriş Tarihi: 21.03.2016 10:36
Haber Güncellenme Tarihi: 21.03.2016 10:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Derbinin Ertelenmesine En Çok Kubilay Üzüldü
Denizli’de yaşayan ve kas hastalığı nedeniyle yürüme zorluğu çeken Kubilay Yiğit’in en büyük isteği olan Galatasaray maçına gitme hayalini, sarı-kırmızılı kulüp gerçekleştirdi. Ancak Fenerbahçe derbisinin başlama düdüğüne saatler kala ertelenmesi üzerine 12 yaşındaki Kubilay büyük üzüntü yaşadı.
2006 yılında geçirdiği ateşli hastalık sonrası yürüme zorluğu çeken 12 yaşındaki Kubilay Yiğit, Galatasaray’a olan sevgisiyle tanınıyordu. En büyük hayali TT Arena’da maç izlemek olan Kubilay Yiğit’in haberini gören Galatasaray Kulübü ailesiyle birlikte küçük taraftarı maça davet etti. Uçakla İstanbul’a giden ve Galatasaray idarecileri tarafından karşılanan Kubilay Yiğit, bir gün boyunca İstanbul’u gezdi. Dün akşam saatlerinde oynanacak olan Galatasaray - Fenerbahçe derbisi için stada giden Kubilay Yiğit’e üzerinde Galatasaraylı oyuncuların imzasının bulunduğu Galatasaray forması hediye edildi. Maç saatini beklemeye başlayan Kubilay, 2 saat kala maçın terör istihbaratı nedeniyle ertelenmesinin ardından büyük üzüntü yaşadı. En büyük hayaline kavuşmaya saatler kala maçın ertelenmesiyle üzülen küçük taraftarı, anne ve babası güçlükle teselli etti. Baba Hasan Yiğit, "Halen şaşkınız. Şaka gibi bir gün yaşadık. Galatasaray Kulübü’nün misafiri olarak Denizli’den buralara geldik ancak ciğeri beş para etmeyen insanlar yüzünden maç iptal oldu. Kubilay çok üzüldü. Kendisini teselli etmeye çalışıyoruz" dedi.
Galatasaray Kulübü yetkililerinin de Kubilay Yiğit’i teselli ederek başka bir maça yine kendisini davet edeceklerini söylediği öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.