Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Derbi Öncesi Eroğlu Ve Özen Buluştu

Ligde hafta sonu oynanacak olan İzmir derbisinde karşı karşıya gelecek Altınordu ve Göztepe’nin teknik direktörleri Business Cup kura çekimi töreninde bir araya gelerek birbirlerine başarı diledi.Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu...

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2016 15:38
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2016 15:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Derbi Öncesi Eroğlu Ve Özen Buluştu
Ligde hafta sonu oynanacak olan İzmir derbisinde karşı karşıya gelecek Altınordu ve Göztepe’nin teknik direktörleri Business Cup kura çekimi töreninde bir araya gelerek birbirlerine başarı diledi.
Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu ve Göztepe Teknik Direktörü Önder Özen, İzmir derbisi öncesinde Türkiye Şirketler Futbol Ligi Organizasyonu olan Business Cup’ın kura çekiminde bir araya geldi. İzmir’de bir otelde gerçekleştirilen organizasyonda Eroğlu ve Özen birbirlerine başarı dileklerinde bulundu.
EROĞLU: “YİNE KAZANMAK İSTİYORUZ”
Her iki kulübün yerinin Süper Lig olduğunu belirten Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, “Mazisi büyük ve İzmir’in iki güzide kulübü karşılaşacak. Önem değeri çok yüksek bir maç olacak. İki haftadır istediğimiz sonuçları alamadık. Geride 9 hafta kaldı. Bu ligde yabancısız ve genç bir takım olarak mücadele etmeye çalışıyoruz. Bir maçta hiçbir şey bitmiyor. Göztepe ile oynamak ayrı bir heyecan. İyi futbol olsun, hak eden kazansın. 90 dakika oyundan kopmayan, rakibe saygı duyan, hakeme saygı duyan ve oyunu çirkinleştirmeyen bir Altınordu izleyeceksiniz” dedi.
Her iki ekibinde lig sıralamasında daha üstlerde olabileceğini belirten Eroğlu, “İki takım da daha üstlerde olabilirdi. İstediğimiz yerde değiliz. Kazanıp çıkışı yakalamak istiyoruz. İzmir’e yakışır bir derbi olacak. Maçlar oynanıyor geçiyor, dostluklar baki kalıyor. İlk maçı biz kazanmıştık, yine kazanmak istiyoruz. Kazananın geri kalan maçlara daha avantajlı gireceği bir karşılaşma olacak” diye konuştu.
ÖZEN: “ALTINORDU’NUN MİSYONU BELLİ”
Altınordu’yu özenerek takip ettiğini belirten Göztepe Teknik Direktörü Önder Özen ise “Altınordu, misyonunu ciddi bir başarıyla yerine getiren, pırıl pırıl gençleri olan bana göre şahane bir antrenörü bir olan bir ekip. Son oynadıkları maçları seyrettim, belki kaybettiler ancak bir kere daha gördüm ki ligimizde futbol oynamaya çalışan, oynadığının ne olduğunu bilen, tarif edilebilir bir futbol oynayan bir ekip. Belki son dönemde kaybettiler ancak ama bana göre galip geldiler. Altınordu, sadece ligimizin değil, tüm üst ve alt liglerin galibi. Çünkü misyonunu yerine getirme konusunda iddiasını, motivasyonunu hiçbir zaman kaybetmiyor. Belki maç da kaybetse büyük fotoğrafta ligimizin galibi Altınordu. Geriye düşmelerine rağmen çirkinleştirmeden, güzel plana odaklı, doğru futbola odaklı, plana sisteme odaklı oynamaya çalışıyorlar. Misyonlarını destekliyorum” dedi.
Derbinin izlenmeye değer bir karşılaşma olacağını belirten Özen, “İki farklı ekibiz, iki farklı kültürüz. Göztepe olarak maziyi konuşuyoruz, Altınordu ise geleceği konuşuyor. Misyonlarımız da farklı. Farklı yolda ilerliyoruz. Göztepe yarışmak ve rekabet istiyor. Üç buçuk haftada kulübün ne istediğini anladığımı zannediyorum. İki takıma da başarılar diliyorum” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.