Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Derbi İçin Son Dakika Kararı: Seyircisiz Oynanacak

Ligin 26. haftasında saat 20.00’da başlayacak Galatasaray-Fenerbahçe derbi maçı alınan son dakika kararı ile seyircisiz oynanacak.Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında Galatasaray sahasında Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. Mücadelenin...

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2016 17:48
Haber Güncellenme Tarihi: 20.03.2016 17:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ligin 26. haftasında saat 20.00’da başlayacak Galatasaray-Fenerbahçe derbi maçı alınan son dakika kararı ile seyircisiz oynanacak.
Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında Galatasaray sahasında Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. Mücadelenin başlamasına saatler kala maçın seyircisiz oynanacağı açıklandı. İl Güvenlik Kurulu aldığı karar sonrası derbi maçın seyircisiz oynanacağını duyurdu. Saat 17.00’da stat kapıları açılmış ve seyirciler içeri alınmaya başlanmışken, son dakikada maçın seyircisiz oynanmasına karar verildi. Stat içerisinde anonslar yapılarak taraftarların dışarı çıkması istendi. Taraftarlar bu karara tepki gösterip stattan çıkmak istemese de güvenlik güçleri taraftarı çıkarmaya başladı.
Öte yandan stat çevresinde polis helikopterininde uçuş yaptığı gözlendi. Dün İstiklal Caddesi’nde meydana gelen patlama sonrası derbi için de yoğun güvenlik önemleri alınmıştı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.