Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Deplasman yasağı kalktı

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ, "15 Temmuz sonrasında oluşan birlik ve beraberliğin, kardeşliğin tribünlere yansımasını sağlamak amacıyla deplasman yasaklarının kaldırılmasına karar verdik. Fenerbahçe, Galatasaray,...

Haber Giriş Tarihi: 11.08.2016 14:39
Haber Güncellenme Tarihi: 11.08.2016 14:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ, "15 Temmuz sonrasında oluşan birlik ve beraberliğin, kardeşliğin tribünlere yansımasını sağlamak amacıyla deplasman yasaklarının kaldırılmasına karar verdik. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor ve Bursaspor deplasmanlarında artık tribünde taraftarların yan yana maç seyretmesi gerektiğine inanıyoruz" dedi.
Kulüpler Birliği Vakfı bugün bir toplantı gerçekleştirerek, Göksel Gümüşdağ başkanlığında önemli kararlara imza attı. 15 Temmuz darbe girişiminin gündemi oluşturduğu toplantıda deplasman yasağının kaldırılması yönünde karar alındı.
Kulüpler Birliği’nin bugün toplanma amacında 4 gündem maddesi oluştuğunu ifade eden Gümüşdağ, "İlk olarak denetim ve yönetim kurulu ibraları, ikinci gündem maddemiz yayın ihalesi ve üçüncü ise sporun içerisine sızmış hain oluşumların önünü kesebilmek. Özellikle kulüplerin kendi bahçelerini temizlemeleri gerektiği konusunda değerlendirmeler yaptık” açıklamalarında bulundu.
"Deplasman yasağının kalkmasına karar verdik"
Göksel Gümüşdağ, dördüncü gündem maddesini ise şöyle açıkladı:
“15 Temmuz sonrasında oluşan birlik ve beraberliğin, kardeşliğin tribünlere yansımasını sağlamak amacıyla deplasman yasaklarının kaldırılmasına karar verdik. Dolayısıyla bundan sonraki Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor ve Bursaspor deplasmanlarında artık tribünde taraftarların yan yana maç seyretmesi gerektiğine inanıyoruz. Bu birliğin ve beraberliğin 15 Temmuz demokrasi şehitlerinden sonra çok daha önem arz ettiğine ve ihtiyaç olduğuna inanıyoruz” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.