Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Denys Boyko Formasına Kavuştu

Beşiktaş’ın bu akşam kupa çeyrek finalinde Torku Konyaspor ile karşılaşacağı maçta yeni transferlerden Denys Boyko ilk kez 11’de görev alırken, Marcelo ve Alexis de siyah-beyazlıların savunmasında ikinci kez görev alacak.Ziraat Türkiye...

Haber Giriş Tarihi: 10.02.2016 21:03
Haber Güncellenme Tarihi: 10.02.2016 21:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beşiktaş’ın bu akşam kupa çeyrek finalinde Torku Konyaspor ile karşılaşacağı maçta yeni transferlerden Denys Boyko ilk kez 11’de görev alırken, Marcelo ve Alexis de siyah-beyazlıların savunmasında ikinci kez görev alacak.
Ziraat Türkiye Kupası’nda Torku Konyaspor’u çeyrek finalin ilk ayağında konuk edecek olan Beşiktaş’ta bu akşam ilkler yaşanacak.
Siyah-beyazlı takıma ara transfer döneminde dahil olan Denys Boyko, bu akşam ilk kez Beşiktaş kalesini koruyacak. Ligde Gaziantepspor’a karşı ilk 11’de sahaya çıkan Marcelo ve aynı zamanda yine Gaziantepspor müsabakasına sakatlanan Rhodolfo’nun yerine 18. dakikada oyuna dahil olan Alexis de bu akşam ikinci kez siyah-beyazlı formayı terletecek.
TOLGAY ARSLAN GERİ DÖNDÜ
Beşiktaş’ın Almanya’da sezon başında yaptığı hazırlık kampında çapraz bağları kopan Tolgay Arslan, 6 ay yeşil sahalardan uzak kalmıştı. Genç orta saha uzun süren aranın ardından 1,5 ay önce sakatlığını tamamen atlatmış ve siyah-beyazlı takımla çalışmalara başlamıştı. Tolgay, yaklaşık 6,5 aylık aranın ardından ilk kez Beşiktaş’ın Torku Konyaspor’a karşı oynayacağı çeyrek final ilk maçının 18 kişilik kadrosunda kendine yer buldu. Deneyimli çalıştırıcı Şenol Güneş’in, maçın gidişatına göre Tolgay’ı oyuna alabileceği tahmin ediliyor.
ŞENOL GÜNEŞ’TEN 8 DEĞİŞİKLİK
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, ligde oynanan Gaziantepspor maçının kadrosunda 8 isimde değişikliğe gitti. Torku Konyaspor’u Atatürk Olimpiyat Stadı’nda konuk edecek olan siyah-beyazlıların sahaya çıkacağı ilk 11 şu şekilde:
“Boyko, Serdar, Marcelo, Alexis, Tosic, Quaresma, Necip, Veli, Kerim Frei, Sosa, Cenk Tosun.”
Torku Konyaspor’un Beşiktaş maçı ilk 11’i şu şekilde:
“Kaya, Volkan Fındıklı, Selim Ay, Mbamba, Amir, Selçuk, Bajic, Vukovic, Sissoko, Mehmet Uslu, Skubic.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.