Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Denizlispor’un Adana Demirspor Maçı Hazırlıkları

Denizlispor, Perşembe günü karşılaşacağı Adana Demirspor maçı için hazırlıklarını tamamladı. Yeşil-siyahlılar akşam saatlerinde uçakla Adana’ya hareket edecek.PTT 1.Lig’in 29. haftasında yarın deplasmanda Adana Demirspor’la karşılaşacak...

Haber Giriş Tarihi: 12.04.2016 15:40
Haber Güncellenme Tarihi: 12.04.2016 15:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Denizlispor, Perşembe günü karşılaşacağı Adana Demirspor maçı için hazırlıklarını tamamladı. Yeşil-siyahlılar akşam saatlerinde uçakla Adana’ya hareket edecek.
PTT 1.Lig’in 29. haftasında yarın deplasmanda Adana Demirspor’la karşılaşacak olan Denizlispor, hazırlıklarına devam ediyor. Geçtiğimiz haftayı Altınordu beraberliği ile kapatan ve düşme hattından bir türlü çıkamayan Denizlispor’da antrenmana sürekli forma giyen oyuncular katılmadı. Oyuncularından bazılarını dinlendiren Denizlispor Teknik Direktörü Koray Palaz, Genkov’un sakatlığından dolayı kafilede yer almayacağını açıkladı.
Final haftalarına girdiklerini belirten Palaz, "Evimizde mutlak 3 puan beklediğimiz maçtan maalesef 1 puanla ayrıldık. 5 gün içinde 2 önemli maça çıkacağız. Ancak biz ilk olarak deplasmanda oynayacağımız Adana Demirspor maçından puan çıkartmaya çalışacağız. Buradan alacağımız puan ya da puanlar bizim için çok önemli. Şaban’a bu maçta önemli görevler düşecek. İnşallah istediğimizi alırız" dedi.
Perşembe günü saat 19.00’da oynanacak ve Suat Arslanboğa’nın yöneteceği maça Denizlispor’un şu ilk 11’le çıkması bekleniyor:
"İsmail, Furkan, Dimov, Cenk, Kerem,Leodrinho, Veli, Servan, Cihan, Recep, Şaban.’’
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.