Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Denizlispor’lu Keçeli Futbol Bırakmaya Henüz Karar Vermediğini Söyledi

Denizlispor’un efsane oyuncularından olan 38 yaşındaki Mustafa Keçeli, futbolu bırakmaya henüz karar vermediğini, yönetimle görüştükten sonra son kararını vereceğini söyledi.PTT 1. Lig takımı Denizlispor’un 38 yaşındaki tecrübeli...

Haber Giriş Tarihi: 12.05.2016 15:57
Haber Güncellenme Tarihi: 12.05.2016 15:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Denizlispor’un efsane oyuncularından olan 38 yaşındaki Mustafa Keçeli, futbolu bırakmaya henüz karar vermediğini, yönetimle görüştükten sonra son kararını vereceğini söyledi.
PTT 1. Lig takımı Denizlispor’un 38 yaşındaki tecrübeli oyuncusu Mustafa Keçeli, futbolu bırakmak ile ilgili kararını henüz vermediğini açıkladı. Denizlispor formasıyla 200’e yakın maça çıkan ve bir dönem Trabzonspor forması da giyen Mustafa Keçeli ilerlemiş yaşına rağmen gösterdiği performansla dikkat çekmeye devam ediyor. 2006 yılında Fenerbahçe’nin şampiyonluğu Denizli’de bıraktığı maçta attığı golle unutulmaz arasına giren tecrübeli oyuncu jübile için henüz son kararını vermediğini söyledi.
Takım olarak henüz son maçlarını oynamadıklarını kaydeden Keçeli, "Biz henüz ligde kalmadık. Takım olarak son maçımızı oynadıktan sonra ligde kalacağımız kesinleşecek. Bende futbolu bırakıp bırakmama kararımı o maçın ardından vereceğim. Denizlispor benim yuvam. Ben burada çok büyük mutluluklar yaşadım. Buraya vefa borcum var. Bu yüzden lig bitince yönetimle oturup konuşacağım. Bu konuşmanın ardından futbolu bırakıp bırakmama kararımı vereceğim. Denizli dışında başka bir yerde futbol oynama gibi bir düşüncem yok zaten. İnşallah son maçı da kazanıp ligde kaldıktan sonra ben de son kararımı vereceğim" ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.