Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Denizlisporlu futbolcular, demokrasi nöbetine katıldı

Denizlispor yönetimi, futbolcularıyla beraber darbe girişimine karşı demokrasi nöbetine katıldı.Denizlispor yönetimi ve futbolcuları, 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nda vatandaşlarla beraber demokrasi nöbetine katıldı. Mehter takımının ardından...

Haber Giriş Tarihi: 07.08.2016 11:33
Haber Güncellenme Tarihi: 07.08.2016 11:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Denizlisporlu futbolcular, demokrasi nöbetine katıldı
Denizlispor yönetimi, futbolcularıyla beraber darbe girişimine karşı demokrasi nöbetine katıldı.
Denizlispor yönetimi ve futbolcuları, 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nda vatandaşlarla beraber demokrasi nöbetine katıldı. Mehter takımının ardından önce Denizlispor Başkanı Süleyman Urkay ve yönetimi, ardından takım futbolcuları sahneye gelerek nöbet tutan vatandaşları selamladı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizlispor yöneticileri ve futbolcular sahneye ’İnadına demokrasi’ yazılı tişörtlerle çıktılar.
Urkay: "Halkımızın demokrasiyi koruma adına aldığı tavır her türlü övgüye değerdir"
Vatandaşlara yönelik kısa bir konuşma yapan Denizlispor Başkanı Süleyman Urkay, "Bu hain darbe girişimine karşı, halkımızın demokrasiyi koruma adına aldığı tavır her türlü övgüye değerdir. Bir daha böyle karanlık günlerin yaşanmaması adına, demokrasiyi koruma adına, bu davranışın yanında olmak için, ben ve yönetim kurulum bu gün sizinle birlikteyiz. Dilerim ki, bir daha böyle demokrasi dışı davranışlar olmaz, halkımız böyle demokrasi dışı davranışlarla karşılaşmaz” dedi.
Zolan: "Denizlispor’a hep beraber sahip çıkmalıyız"
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Bu gün çok önemli misafirlerimiz var. Dediler ki, ’Başkanım biz de demokrasi nöbetine destek vermek istiyoruz. Demokrasi nöbetinde bulunmak istiyoruz. Denizlispor Başkanı Süleyman Urkay, yönetim kurulu üyeleri ve Denizlisporumuzun çok değerli futbolcularıyla beraber, bu gün karşımızdalar. Denizlispor’a hep beraber sahip çıkmalıyız. Tribünleri dolduracağız. Eğer siz o tribünleri boş bırakmazsanız, o tribünleri doldurursanız, başkanımız, yönetimimiz ve futbolcularımız bunu karşılığını sizlere gösterecektir. Denizlispor bulunduğu yeri hak etmiyor, daha yüksekleri hak ediyor. Ama birlik ve beraberlik içinde inşallah bunu başaracağız. Nasıl darbeye karşı beraber olduysak,demokrasiye sahip çıktıysak, bayrağımıza sahip çıktıysak, hep beraber bundan sonra Denizlisporumuza sahip çıkacağız” diye konuştu.
Yapılan konuşmalardan sonra Denizlispor yönetimi ile Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan vatandaşlara üçlü çektirdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.