Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Denizlispor’dan imza şov

PTT 1. Lig ekiplerinden Denizlispor, daha önce anlaşmaya vardığı 12 futbolcu için Denizli Atatürk Stadyumu’nda imza töreni düzenledi.PTT 1. Lig’de mücadele eden Denizlispor, daha önce anlaşmaya vardığı 12 futbolcu ile resmi mukavele imzaladı....

Haber Giriş Tarihi: 27.07.2016 09:20
Haber Güncellenme Tarihi: 27.07.2016 09:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
PTT 1. Lig ekiplerinden Denizlispor, daha önce anlaşmaya vardığı 12 futbolcu için Denizli Atatürk Stadyumu’nda imza töreni düzenledi.
PTT 1. Lig’de mücadele eden Denizlispor, daha önce anlaşmaya vardığı 12 futbolcu ile resmi mukavele imzaladı. Futbolcular tek tek isimleri okunarak sahaya çıktı.
Trabzonspor’dan kaleci Zeki Ayvaz, Osmanlıspor’dan stoper Ömer Alp Kulga, Bucaspor’dan stoper Taha Can Velioğlu, Alanspor’dan sol bek Kerem Can Akyüz, Bundesliga 2 takımı Magdeburg’dan sağ bek Burak Altıparmak, Balıkesirspor’dan orta saha Alfred Sankoh, Mersin İdmanyurdu’ndan orta saha Berkan Afşarlı, Anadolu Selçuk Spor’dan orta saha İsmail Güven, 1461 Trabzonspor’dan sol kanat Ziya Alkurt, Panateolikos sol kanat Leandro Kappel, Gaziantep B.B.’den santrafor Yasin Ozan ve daha önce Kasımpaşa gibi takımlarda görev yapan Andre Moritz Buriram ile resmi mukavele imzalandı.
Futbolcular sahaya çağrıldığı sırada taraftarlar büyük alkış tutarak, Denizli lehinde tezahüratta bulundu. İmzaların ardından taraftarlar futbolcuları tribünlere çağırarak, meşaleler yaktı ve havai fişekler atıldı.
Denizlispor Başkanı Süleyman Urkay, taraftarın futbolculara yoğun ilgisine yönelik yaptığı açıklamada, daha önce böyle bir coşkuyu görmediklerini belirterek, “Emeğin karşılığını aldığımızı düşünüyorum. Bu coşkunun, bu heyecanın bir sezon boyunca devam edeceğini düşünüyorum. Bu bir başlangıç, yeni heyecanlara, daha yukarılara hazır olalım” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.