Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Denizlispor’dan Hem Hakeme Hem De Karşıyaka’ya Tepki

Denizlispor’un Karşıyaka’yla 0-0 kaldığı maçın ardından Denizlispor Teknik Sorumlusu Ümit Metin Yıldız, hem hakeme hem de Karşıyaka’ya tepki gösterdi.PTT 1. Lig’in 30. haftasında evinde Karşıyaka’yı ağırlayan Denizlispor, 3 bin...

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2016 10:39
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2016 10:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Denizlispor’dan Hem Hakeme Hem De Karşıyaka’ya Tepki
Denizlispor’un Karşıyaka’yla 0-0 kaldığı maçın ardından Denizlispor Teknik Sorumlusu Ümit Metin Yıldız, hem hakeme hem de Karşıyaka’ya tepki gösterdi.
PTT 1. Lig’in 30. haftasında evinde Karşıyaka’yı ağırlayan Denizlispor, 3 bin taraftarının desteğiyle çıktığı maçta 0-0 berabere kaldı. Alt sıraları yakından ilgilendiren maçta ilginç olaylar yaşandı. Maç oynanırken, Karşıyaka kulübesinden sahaya ikinci bir top atıldı ve bu yüzden maç durdu. Maç boyunda sık sık zaman geçirdiği gözlenen oyunculara Denizlispor tribünleri de tepki gösterdi.
Maç oynanırken saha içine başka bir topun atılmasını anlayamadığını kaydeden Denizlispor Teknik Sorumlusu Ümit Metin Yıldız, "Ben 20 yıldır bu işi yapıyorum. Çok şeye şahit oldum. Ancak oyun oynanırken başka bir topun sahaya atıldığına ilk kez şahit oldum. Bu olay iki kez yaşandı. Bu şekilde oyunun durmasını Türk futbolu adına ve ahlak adına kabul etmiyorum. Bu olayı hakeme de söyledim. Kendisi rapor edeceğini söyledi. Bir puanı kurtarmayı futbol dışı olaylarla yapmak hoş değil. Bunu kabul edemiyorum. Böyle yaparak ligde kalacaksam ben onu da kabul etmem. Küme düşmek dünyanın sonu değildir ama ahlakı yitirirseniz onun geri gelmesi çok zordur" dedi.
Öte yandan maç sonunda tribünlerde kısa süreli bir gerginlik yaşandı. Kale arkasında bulunan taraftar grubu ile maraton tribündeki taraftarlar birbirlerine sözlü olarak sataştı. Olay yerine çok sayıda polis ekibi gönderilirken, birçok taraftar tribünlerden atlayarak polisten kaçmaya çalıştı. Polis ekipleri, taşkınlık yapan taraftarları güçlükle stat dışına çıkardı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.