Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Denizlispor’dan Beyin Kanseri Hastası Furkan’a Ziyaret

Denizlispor Altyapı Koordinatörü Kudret Iştın ile antrenör Gökhan Hor, 12 yaşındaki beyin kanseri hastası Furkan’ı evinde ziyaret etti.Denizlispor Altyapı Koordinatörü Kudret Iştın ve Altyapı U-13 antrenörü Gökhan Hor, 12 yaşındaki...

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2016 14:05
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2016 14:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Denizlispor Altyapı Koordinatörü Kudret Iştın ile antrenör Gökhan Hor, 12 yaşındaki beyin kanseri hastası Furkan’ı evinde ziyaret etti.
Denizlispor Altyapı Koordinatörü Kudret Iştın ve Altyapı U-13 antrenörü Gökhan Hor, 12 yaşındaki beyin kanseri olan Denizlispor taraftarı Furkan’ı evinde ziyaret etti. Uzun zamandır kanserle mücadele eden küçük Furkan, Denizlispor’u çok sevdiğini, en son geçtiğimiz yıl Manisaspor maçına babasıyla geldiğini söyledi. Denizlispor Altyapı Koordinatörü Kudret Iştın Furkan’a adı yazılı formayı hediye ederek, “Furkan’la tanışmamız altyapıdan sorumlu asbaşkanımız Ali Taşevli sayesinde oldu. Kendisine duyarlılığından dolayı teşekkür ediyorum. Furkan kardeşimizi Allah’tan şifalar diliyor bir önce iyileşip, hediye ettiğimiz formasını giyip arkadaşlarıyla futbol oynar inşallah” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.