Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Denizlispor Mağlubiyeti Unutturacak

Denizlispor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, ligin uzun bir maraton olduğunu belirterek geçen haftalarda aldıkları mağlubiyeti, önümüzdeki haftalarda telafi edeceklerini söyledi.PTT 1. Lig takımlarından Denizlispor, Adanaspor maçı hazırlıklarına...

Haber Giriş Tarihi: 03.09.2015 12:40
Haber Güncellenme Tarihi: 03.09.2015 12:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Denizlispor Mağlubiyeti Unutturacak
Denizlispor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, ligin uzun bir maraton olduğunu belirterek geçen haftalarda aldıkları mağlubiyeti, önümüzdeki haftalarda telafi edeceklerini söyledi.
PTT 1. Lig takımlarından Denizlispor, Adanaspor maçı hazırlıklarına Haluk Ulusoy Tesisleri’nde devam ediyor. Milli maç arası nedeniyle verilen 2 günlük aranın ardından toplanan takımda teknik direktör Mehmet Altıparmak, oyunculara alınan 4-0’lık Elazığspor mağlubiyetini unutturmaya çalışıyor.
Ligin uzun bir maraton olduğunu ifade eden Altıparmak, "2 günlük iznin ardından dün hazırlıklarımıza başladık. Elazığspor mağlubiyeti hepimizi çok üzdü. Ama futbolcularıma da söyledim,nasıl ki galip gelince sevincimizi abartmadıysak bu mağlubiyeti de abartmadan işimize bakacağız. Elazığspor maçı geride kaldı ve bu maçtan aldığımız dersler oldu. Bu hataları daha çok çalışıp gidereceğiz. Önümüzde milli maç arası var ve bu arayı iyi değerlendirip, Adanaspor maçına hazırlanacağız. Bu arada sakat oyuncularımız da aramıza katılmış olacak. Adanaspor maçı bizim için çok önemli karşılaşma. Bizim amacımız her zaman olduğu gibi iyi futbol ve 3 puan almak’’ şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.