Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Denizlispor İzmir’de kayıp

Altınordu’ya 2-1 mağlup oldukları maçın ardından açıklamalarda bulunan Denizlispor’un teknik direktörü Ali Tandoğan, mağlubiyet için üzgün olduklarını ifade ederek, “Oyuncularım her geçen gün daha iyi olacak” dedi.TFF 1. Lig’in...

Haber Giriş Tarihi: 31.10.2016 21:23
Haber Güncellenme Tarihi: 31.10.2016 21:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Altınordu’ya 2-1 mağlup oldukları maçın ardından açıklamalarda bulunan Denizlispor’un teknik direktörü Ali Tandoğan, mağlubiyet için üzgün olduklarını ifade ederek, “Oyuncularım her geçen gün daha iyi olacak” dedi.
TFF 1. Lig’in 9. haftasında Denizlispor’u konuk eden Altınordu, rakibini 2-1’lik skorla mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Denizlispor Teknik Direktörü Ali Tandoğan, rakiplerini tebrik ederek, “Bugün sahada çok coşkulu ve istekli bir Denizlispor vardı. Geriye düşmesine rağmen 90 dakika gol arayan bir oyuncu grubu vardı sahada. Oyuncularımı bunun için tebrik ederim” dedi.
Mağlubiyet için üzgün olduklarını dile getiren Tandoğan, “Maçtan önce günlerce yediğimiz golün varyasyonlarını çalıştık. Ama ben umutluyum oyuncularım her geçen gün daha iyi olacak” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.