Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Denizlispor İkinci Yarıya Mağlubiyetle Başladı

Denizlispor, Ligin 17. Haftasında Evinde Ağırladığı Samsunspor’a 2-1 Yenilerek Düşme Potasına İyice Yaklaştı. Denizlispor’da Teknik Direktörlüğe Getirilen Engin İpekoğlu, Yaptığı Değişikliklerle İkinci Yarı Oyuna Ortak Olurken, Puan Getirecek Gol Bulunamadı.

Haber Giriş Tarihi: 26.01.2015 12:58
Haber Güncellenme Tarihi: 26.01.2015 12:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Denizlispor İkinci Yarıya Mağlubiyetle Başladı
Denizlispor, ligin 17.haftasında evinde ağırladığı Samsunspor’a 2-1 yenilerek düşme potasına iyice yaklaştı.
PTT 1. Lig takımlarından Denizlispor’da kötü gidiş devam ediyor. Ligin ilk yarısında Özcan Bizati ile birlikte kötü bir ilk yarı geçiren yeşil-siyahlı ekip, ikinci yarıya da mağlubiyetle başladı. Samsunspor önünde özellikle ilk yarıda etkisiz bir oyun ortaya koyan Denizlispor’da teknik direktörlüğe getirilen Engin İpekoğlu, yaptığı değişikliklerle ikinci yarı oyuna ortak olurken, puan getirecek gol bulunamadı.
İkinci yarıda oynanan oyundan dolayı 1 puanı hak ettiklerini ifade eden İpekoğlu, "Şimdiye dek defans futbolu oynayan bir takım olan Denizlispor’u bir maçta değiştirmek kolay değil. İkinci yarı biraz daha istediğimize yakın oynadık. Ancak golü atamayınca mağlup olduk. Yönetimle de gerekli görüşmeleri yapacağız. İmkanlar dahilinde transfer yapabilirsek iyi şeyler başarabiliriz" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.