Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Denizlispor Haftalar Sonra Ateş Hattından Çıktı

Denizlispor, Deplasmanda Aldığı Adana Demirspor Galibiyetinin Ardından Tam 12 Hafta Sonra Düşme Potasından Çikmayi Başardı.

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2016 11:03
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2016 11:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Denizlispor Haftalar Sonra Ateş Hattından Çıktı
Denizlispor, deplasmanda aldığı Adana Demirspor galibiyetinin ardından tam 12 hafta sonra düşme potasından çıkmayı başardı.
PTT 1. Lig’de sezon başından bu yana zor günler geçiren Denizlispor, 12 hafta sonra düşme potasından çıktı. Sezona Mehmet Altıparmak yönetiminde başlayan ancak alınan kötü sonuçların ardından Ali Yalçın’la sezona devam eden yeşil-siyahlılar son olarak Koray Palaz’la anlaşmıştı. Ligde 5. haftada Mehmet Altıparmak yönetimindeyken düşme potasına giren Denizlispor, Ali Yalçın’ın görevde olduğu 17. haftada düşme potasından çıkabildi. Bu süreçte mali kriterler yüzünden 3 puanı da silinen yeşil-siyahlılar aradan geçen 12 haftada düşme potasından bir türlü kurtulamadı. Son 2 haftada kendi evinde Altınordu ile berabere kalan ve Adana Demirspor’u deplasmanda yenen Denizlispor aldığı 4 puanın ve rakiplerin puan kaybetmesiyle düşme potasından çıkmayı 12 hafta sonra başardı. 29. hafta itibariyle topladığı 29 puanla 15. sıraya yükselen Denizlispor, pazartesi günü karşılaşacağı Karşıyaka maçından da galibiyetle ayrılmak istiyor.
Denizlispor Teknik Direktörü Koray Palaz, "Her geçen gün üstüne koyarak gidiyoruz. Psikolojik olarak haftalar sonra düşme potasından çıkmak iyi oldu. Artık kalan 5 final maçımız var. Biz bu oyunculara güveniyoruz. Bu oyuncuların çok iyi şeyler yapacağına inanıyoruz. Karşıyaka ile de pazartesi günü çok önemli bir maça çıkacağız. Taraftarımızın da desteğiyle bu maçı da kazanmak istiyoruz" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.