Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Denizlispor, Boluspor’u 3 Golle Devirdi

Denizlispor, evinde Boluspor’u 3-1 yenerek ligde kalma yolunda önemli bir galibiyet elde etti.PTT 1. Lig’in 32. haftasında evinde Boluspor’u ağırlayan Denizlispor rakibini Recep, Leodrinho ve Şevki’nin golleriyle 3-1 mağlup etti. Maç sonu değerlendirmelerde...

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2016 21:57
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2016 21:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Denizlispor, evinde Boluspor’u 3-1 yenerek ligde kalma yolunda önemli bir galibiyet elde etti.
PTT 1. Lig’in 32. haftasında evinde Boluspor’u ağırlayan Denizlispor rakibini Recep, Leodrinho ve Şevki’nin golleriyle 3-1 mağlup etti. Maç sonu değerlendirmelerde bulunan Denizlispor Teknik Sorumlusu Ümit Metin Yıldız, "Maç öncesi galibiyet dışında hiçbir şey düşünmedik. 3 haftalık periyodun ilk basamağını galibiyetle geçtik. Bu maçı kayıpsız atlattığımız için çok mutluyuz. Oyuncularımızı tebrik ediyorum. Gelecek hafta sezonun en önemli maçına çıkacağız. Takımın genel durumu bizi umutlandırıyor. Bizim deplasman performansımız gayet iyi. Düşme potasında olan bir takımın telaşı yaşamadan iyi futbol oynaması gerçekten de takdir edilmesi gereken bir durum. Takımımızın ligde kalmasını çok istiyoruz. Bu kent bunu hak ediyor. Oyuncularımızla gurur duyuyoruz. Denizli’nin diğer bileşenleri de işin içine girince bir şeyler olacağını hissediyoruz. Çok emek veren bu takım umarım bunun karşılığını alırlar" dedi.
BOLUSPOR CEPHESİ
Boluspor Teknik Sorumlusu Hamit Cihan ise, "Oyunu genel olarak değerlendiğimizde rakibin arzusu ve isteği sonucu belirledi diyebiliriz. Denizlispor bu maçı daha çok kazanması istedi. İlk yarı tüm oyun Denizlispor lehineydi. Hiçbir etki ortaya koyamadık. İkinci yarı oyunu biraz daha düzelttik. Sonuç olarak mağlup olduk. Çok üzgünüz. Ancak genç oyuncuları değerlendiriyoruz bu maçlarda. Bu da bizim için çok önemli. Denizlispor’a başarılar dilerim" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.