Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Denizlispor - Altınordu Maçının Ardından

PTT 1. Lig’in 28. haftasında Denizlispor, sahasında Altınordu ile 2-2 berabere kaldı. Maçın ardından iki takımın da teknik adamları mücadeleyi değerlendirdi.Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Denizlispor...

Haber Giriş Tarihi: 09.04.2016 16:40
Haber Güncellenme Tarihi: 09.04.2016 16:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
PTT 1. Lig’in 28. haftasında Denizlispor, sahasında Altınordu ile 2-2 berabere kaldı. Maçın ardından iki takımın da teknik adamları mücadeleyi değerlendirdi.
Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Denizlispor Teknik Sorumlusu Ümit Metin Yıldız, çok ihtiyaçları olan galibiyeti alamadıklarını belirterek, “İstediğimiz 3 puanı alamadık. Bunun bir çok sebebi var. Bu sebepleri herkes gördü. Maçta yaşananları çok iyi analiz etmek zorundayız. Çok kısa sürede iki maç daha oynayacağız. Bugün bizim tek karımız, insanlar bunu nereye çeker bilmiyorum ama son dakikada gelen golün bize bir moral olacağını düşünüyorum. Böyle olması da gerekir. Çünkü yapacak artık bir şey yok. Maç oynandı ve bitti. Bir sürü hatalar oldu. Biz de rakip de bir sürü hatalar yaptı. Bundan sonraki maçlar için buradaki hataları geleceğimize ışık tutmak ve tekrar yapmamak için yarından itibaren çalışmalara başlayacağız. Canımızı yakan bazı şeyler oldu. Oyuncu bazında maçta protestolar oldu. Oyuncuların bunu hak ettiğini düşünmüyorum. Çok üzülüyoruz. Oyuncularımız bu protestoları hak etmiyor. Oyuncularımız düzgün ve karakterli oyuncular. Oyuncularımız sinir krizleri geçiriyor. Bunlara gerek yok. Türkiye’de olumsuz böyle bir hal oluştu. Gerçekten çok üzgünüz” dedi.
ALTINORDU CEPHESİ
Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, uzun haftalardır galip gelemediklerini belirterek, “Bu ister istemez biz de strese neden oldu. Biz genç bir takımız. Geçen hafta son dakikada yediğimiz golle mağlup olduk, bu maçtan galibiyetle ayrılmak istiyorduk. Maçın ilk yarısında iyi oynadık. Sadece 5 dakikalık bir bölümde savunma arkasına atılan toplarla sıkıntı yaşadık ve bir tanesi gol oldu. Çabuk reaksiyon verip dengeyi sağladık. İkinci yarıya gol bulmak için başladık ve bunu başardık. Öndeyken farkı artırabilirdik. Yemememiz gereken son dakika golü yedik. Genç bir takımız ama ne olursa olsun bu dakikalarda oyunu tutmamız ve gol yemememiz lazım. Kazansaydık bizim için çok iyi olacaktı. Havanın oldukça sıcak olmasına rağmen iki takım oyuncuları da iyi mücadele etti” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.