Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Denizlispor 3 Puana Odaklandı

Ligde kalma yolunda Kayseri Erciyesspor ile önemli bir mücadeleye çıkacak olan Denizlispor, bu maçtan galip ayrılarak rahat bir nefes almak istiyor.PTT 1. Lig’in 27. haftasında deplasmanda Kayseri Erciyesspor ile karşılaşacak olan Denizlispor,...

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2016 11:16
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2016 11:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ligde kalma yolunda Kayseri Erciyesspor ile önemli bir mücadeleye çıkacak olan Denizlispor, bu maçtan galip ayrılarak rahat bir nefes almak istiyor.
PTT 1. Lig’in 27. haftasında deplasmanda Kayseri Erciyesspor ile karşılaşacak olan Denizlispor, mücadelenin hazırlıklarına devam ediyor. Günde çift idman yaparak bu önemli karşılaşmaya hazırlanan yeşil-siyahlılarda futbolcuların oldukça istekli olduğu gözlendi. Recep Niyaz ve Leodrinho ile yakından ilgilenen Denizlispor Teknik Direktörü Koray Palaz, bu iki oyuncunun performansının yüksek olmasının takıma da olumlu etki yaptığını söyledi.
"LİGDE 8 FİNAL MAÇIMIZ KALDI"
Denizlispor Teknik Direktörü Koray Palaz, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ligde final haftalarına girdiklerini söyledi. Ligde oynayacakları 8 final maçımız olduğunu belirten Palaz, "Bu maçlardan 4 tanesini evimizde oynayacağız. Biz kalan final maçlarımızın hepsinden puanlar çıkararak ligde kalmayı garantilemek istiyoruz. Deplasmanda oynayacağımız Kayseri Erciyesspor maçı hem bizim hem de rakibimiz için çok önemli. Ancak biz kendi işimizi kendimiz görmek istiyoruz. Diğer takımların nerede olduğuna bakmadan maçlarımızı kazanmak istiyoruz" şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.