Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Deniz Yılmaz: “Tarih Yazmak İstiyoruz”

Bursaspor’un golcü oyuncusu Deniz Yılmaz, ligin 28. haftasında karşılaşacakları Beşiktaş mücadelesinde tarih yazmak istediklerini söyledi.Yeşil-beyazlı takımın son haftalardaki formda ismi Deniz Yılmaz ile Senegal asıllı Fransız orta...

Haber Giriş Tarihi: 08.04.2016 15:49
Haber Güncellenme Tarihi: 08.04.2016 15:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursaspor’un golcü oyuncusu Deniz Yılmaz, ligin 28. haftasında karşılaşacakları Beşiktaş mücadelesinde tarih yazmak istediklerini söyledi.
Yeşil-beyazlı takımın son haftalardaki formda ismi Deniz Yılmaz ile Senegal asıllı Fransız orta saha oyuncusu Ricardo Faty, kulübün teknoloji sponsoru Bimeks’in imza günü etkinliğine katıldı. Yoğun bir katılımın yaşandığı etkinlikte basın mensuplarına açıklamalarda bulunan golcü oyuncu Deniz Yılmaz, “Bu hafta tarih yazmak istiyoruz. İnşallah da Allah nasip eder" dedi.
FATY: "TÜM GÜCÜMÜZLE ORAYA GİDİP, EN İYİ ŞEKİLDE OYNAYACAĞIZ"
Ricardo Faty ise, "Önemli ve zor bir maç olacak bizim için. Çünkü onlar son maçı kaybettiler. Aynı zamanda yeni statlarının da açılış maçı ama tüm gücümüzle oraya gidip, en iyi şekilde oynayacağız onlara karşı. Taraftarımızı da yanımızda görmek isterdik. Onun dışında yine tüm gücümüzle oynayarak, 4’üncü, 5’inci olmaya çalışacağız ve direkt olarak Avrupa’ya gitmeye çalışacağız" dedi.
"BENİM AÇIMDAN HAFTA SONU ÇOK İYİ BİR MAÇ OLMADI"
Kendi performansını da değerlendiren Faty, "Takıma bir şeyler katmaya çalışıyorum. Belki bu hafta sonu çok iyi bir maç olmadı benim açımdan ama her zaman daha iyi olmaya çalışıyorum. Önümüzde önemli maçlar var ve onlara da hazırlanmaya çalışıyorum" şeklinde konuştu.
İmza günü etkinliğin de taraftarların ilgisinden memnun olduklarını ifade eden Faty, “Zannediyorum ki daha çok Deniz için geldiler. Şu anda Deniz sahanın yıldızı” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.