Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Deniz Ateş Bitnel’in cezası onandı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun (PFDK) A klasman hakemi Deniz Ateş Bitnel’e verdiği 60 gün hak mahrumiyeti cezasını onadı.PFDK, Merkez Hakem Kurulu’nun, “Geçerli mazereti olmadan ısrarlı...

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2016 17:14
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2016 17:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun (PFDK) A klasman hakemi Deniz Ateş Bitnel’e verdiği 60 gün hak mahrumiyeti cezasını onadı.
PFDK, Merkez Hakem Kurulu’nun, “Geçerli mazereti olmadan ısrarlı olarak görev kabul etmeyen, müsabaka sonucunu etkilemeye yönelik girişimlerde bulunan, sosyal yaşamı ve davranışları ile futbol camiasını küçük düşürecek tutum sergileyen, görsel, işitsel, yazılı (internet dahil) ve sosyal medyada futbol ve hakem yorumculuğu yapan, sosyal paylaşım sitelerinde milli, ahlaki ve sportif kültüre aykırı yazı, yorum ve paylaşımlarda bulunan kurul üyeleri hakem, gözlemci, mentör ve eğitimcilerin lisanları disiplin kurulları tarafından iptal edilebilir, hak mahrumiyeti cezası verilebilir” şeklindeki maddesine aykırı eylemi nedeniyle Bitnel’e 60 gün hak mahrumiyeti cezası vermişti.
Tahkim Kurulu’na başvuran Deniz Ateş Bitnel’in cezası onandı.
Tahkim Kurulu’nun kararında şu ifadelere yer verildi:
"Hakem Deniz Ateş Bitnel’in dilekçesi incelendi. Dilekçesinin, niteliği ve içeriği itibariyle Kurulumuzun 10.11.2016 tarih E.2016/357 K.2016/362 sayılı kararına karşı karar düzeltme talebinden ibaret olduğu; gerekli başvuru harcının yatırıldığı görüldü. Tüm dosya kapsamında yapılan müzakere neticesinde,
- Yerinde görülmeyen duruşma talebinin reddine,
- Somut olayda, sınırlı bir şekilde sayılan karar düzeltme sebeplerinden herhangi birinin bulunmadığı anlaşıldığından, Hakem Deniz Ateş Bitnel’in karar düzeltme talebinin reddine, oybirliği ile karar verilmiştir."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.