Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Denayer Ve Selçuk İnan Kadroya Alınmadı

Galatasaray, Süper Lig’in 27. haftasında Eskişehirspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını bu sabah gerçekleştirdiği antrenmanın ardından tamamladı. Antrenmanda sakatlanan Selçuk İnan ve sağ adalesinde ağrı hisseden Denayer,...

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2016 15:17
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2016 15:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Galatasaray, Süper Lig’in 27. haftasında Eskişehirspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını bu sabah gerçekleştirdiği antrenmanın ardından tamamladı. Antrenmanda sakatlanan Selçuk İnan ve sağ adalesinde ağrı hisseden Denayer, Eskişehirspor maç kadrosuna alınmadı.
Eskişehirspor maçı hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla tamamlayan Galatasaray, bugün saat 16.30’da Türk Hava Yolları’na ait özel bir uçuşla Eskişehir’e gidecek.
Sneijder, Hakan Balta, Selçuk İnan ve Denayer’in bulunmadığı Eskişehirspor maç kadrosunda şu isimler bulunuyor:
"Fernando Muslera, Bilal Kısa, Yasin Öztekin, Umut Bulut, Lukas Podolski, Jose Rodriguez, Ryan Donk, Aurelien Chedjou, Lionel Carole, Semih Kaya, Martin Linnes, Koray Günter, Volkan Pala, Kerem Çalışkan, Muhammet Yeşilyurt, Tarık Çamdal, Emre Çolak, Cenk Gönen."
Eskişehirspor - Galatasaray mücadelesi yarın saat 19.00’da Eskişehir Atatürk Stadı’nda oynanacak.
SELÇUK İNAN VE DENAYER’İN SAĞLIK DURUMU
Sarı-kırmızılı kulüp sakatlıkları bulunan Selçuk İnan ve Jason Denayer’in durumları hakkında açıklama yaptı. Galatasaray’ın resmi internet sitesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Oyuncularımızdan Selçuk İnan, Eskişehirspor maçı öncesi bugün yapılan son antrenmanda sağ üst arka adale grubunda ağrı hissederek antrenmanı yarıda bırakmıştır. Oyuncumuzun yapılan ilk tetkiklerinde, sağ üst arka adale grubunda orta düzeyde zorlanma tespit edilmiştir.
Belçika Milli Takımı dönüşü sağ adduktor adalesinde ağrı hisseden Jason Denayer’in ilk yapılan tetkiklerinde hafif zorlanma tespit edilmiştir. Oyuncumuz, tedbir amaçlı olarak Eskişehirspor maçı kamp kadrosuna alınmamıştır" denildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.