Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Demirsporlu oyuncular ağız ve diş taramasından geçti

PTT 1. Lig’de zirve mücadelesi veren Adana Demirspor’da oyuncular ile teknik heyet ağız ve diş sağlığı taramasından geçirildi.Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Diş Hekimliği Fakültesi'ne gelen Teknik Direktör Ünal Karaman, yardımcıları...

Haber Giriş Tarihi: 26.03.2015 16:36
Haber Güncellenme Tarihi: 26.03.2015 16:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Demirsporlu oyuncular ağız ve diş taramasından geçti
PTT 1. Lig’de zirve mücadelesi veren Adana Demirspor’da oyuncular ile teknik heyet ağız ve diş sağlığı taramasından geçirildi.

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Diş Hekimliği Fakültesi'ne gelen Teknik Direktör Ünal Karaman, yardımcıları ve futbolcular doktorlar tarafından muayene edildi. Kontrollerin ardından dişlerinde problem olan oyuncular, daha sonra tedavilerinin yapılması için fakülteye tekrar çağrıldı.

Muayenenin ardından Teknik Direktör Karaman, oyuncularıyla birlikte Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Serdar Toroğlu'nu ziyaret etti. Karaman burada Toroğlu’na tüm takımın imzaladığı Adana Demirspor forması hediye etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Prof. Dr. Toroğlu, takımın ligde başarıyla ilerlediğini belirterek, "Bu hafta da sizden galibiyet bekliyoruz. İnşallah Adana Demirspor’u Süper Lig’de görmek istiyoruz." dedi.

Ağız ve diş sağlığı taramasından geçirilen mavi lacivertliler daha sonra çalışanlar ve öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.