Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Davide Rebellin: Finişte ruhunu bedenini koyuyorsun

51. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nun (TUR 2015) Kemer - Elmalı etabını kazanan CCC Sprandi Polkowice takımından Davide Rebellin, finişte ortaya bedenini ruhunu koyduğunu söyledi.    Turun ardından düzenlenen basın toplantısında...

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2015 17:50
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2015 17:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
51. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nun (TUR 2015) Kemer - Elmalı etabını kazanan CCC Sprandi Polkowice takımından Davide Rebellin, finişte ortaya bedenini ruhunu koyduğunu söyledi.

    Turun ardından düzenlenen basın toplantısında tırmanış başarısını 20 yıl önce Giro d'Italia'da (İtalya Bisiklet Turu) gösterdiği hatırlatılan 43 yaşındaki bisikletçi Davide Rebellin, "Evet aynı şeyi 20 yıl önce de başardım. Aynı duyguyla finişte ruhunu bedenini motivasyonunu koyuyorsun." ifadelerini kullandı.

    Tekrar İtalya Bisiklet Turu'na katılıp katılmayacağı sorulan tecrübeli bisikletçi, "Giro büyük müthiş bir yarış, ama 3 hafta sürüyor. Bunun dışında da benim programımda olan çok hoş yarışlar var." cevabını verdi.

    Geçen yıldan daha iyi göründüğü yönündeki bir soruya da Rebellin, "Geçen yıl gibiyim belki daha iyiyim. Bu yıl avantajım ise tırmanışı tanımamdı. Sonuçta bu en zor etaptı ve bu etabı kazanmak çok önemliydi. Ama yarış bitmedi." karşılığını verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.