Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Daşgün: “Başarılı Bir Sezon Geçirdik”

Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Tarık Daşgün, “Başarılı bir sezon geçirdik. Bazı şanssızlıklar nedeniyle Play-Off’un kapısından döndük ama biz gönüllerin şampiyonuyuz” dedi.Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta son maçta Play-off’u...

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2016 12:35
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2016 12:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Tarık Daşgün, “Başarılı bir sezon geçirdik. Bazı şanssızlıklar nedeniyle Play-Off’un kapısından döndük ama biz gönüllerin şampiyonuyuz” dedi.
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta son maçta Play-off’u elinin tersiyle iterek PTT 1. Lig umutları gelecek bahara bırakan Aydınspor 1923’te devre arasında takımın başına gelen ve sözleşmesi 31 Mayıs’ta sona erecek olan Teknik Direktör Tarık Daşgün sezonu değerlendirdi. Siyah beyazlıları Play-off’un kapısına kadar getiren Daşgün, sezon boyunca Aydınspor 1923’e emeği geçenlere teşekkür ederek helallik de istedi. Kendisi açısından başarılı bir sezon geçirdiklerini ifade eden Daşgün, Aydınspor 1923’ün üst ligleri hak eden bir takım olduğunu da vurguladı.
“BAŞARILI BİR SEZON GEÇİRDİK”
Birlikte çalışma fırsatı bulduğu futbolcularını sezon boyunca gösterdikleri performanstan dolayı tebrik eden Daşgün, “Bu zamana kadar mücadele eden ve yüreğini ortaya koyan, inanan futbolcularıma, yönetime ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Aydınspor 1923 sezon başında küme düşmemeye yönelik bir kadroyla yoluna devam etmiştir. Aydınspor 1923 takımı borç ödeyeceğini beyan etmiş bir yönetimin aldığı ve bu sene ligde kalmayı hedefleyen bir takımdı. Devre arası biz geldikten sonra koyduğumuz hedefler doğrultusunda inanmış oyuncularla mücadelemizi verdik. Gecesini gündüzüne katarak inanmışlığını birleştiren oyuncularımı kutlarım. İkinci devre takımımın başında başarılı bir sezon geçirdiğimizi düşünüyorum. Böyle bir ekibin Play-off’un kapısından dönmesi büyük bir başarıdır” dedi.
“GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONUYUZ”
Aydınspor 1923’ün büyük bir camia olduğunu ve daha üst ligleri hak ettiğinin altının çizen Daşgün, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Aydınspor 1923 camiası büyük ve başarılara aç bir camia. Bu şehir ve takım kesinlikle üst ligleri hak ediyor. Aydınspor 1923’ün Süper Lig’e yakıştığını gördüm. Bu camiaya gelecek yıllarda bu yolda başarılar diliyorum. Aydın’da iyi dostluklarım oldu ve güzel günlerim geçti. Bazı zaman sıkıntılı günler geçirsek de görevimizi alnımızın akıyla tamamladığımız için teknik ekibime ayrıca teşekkür ediyorum. Bazı şanssızlıklar nedeniyle Play-off’u kaçırdık. Ama biz gönüllerin şampiyonu olduğumuzu düşünüyorum. Eğer Play-off oynasaydık PTT takımı olacağımıza çok büyük inancım vardı. İyisiyle kötüsüyle bir sezonu tamamlamış olduk. İnşallah Aydınspor 1923 Takımı da oyuncuları da gönüllerinden ne geçiyorsa onu yaşarlar. Kime hakkım varsa helal olsun. Hakkı olanlar da helal etsin.”
“AYDIN’I GÜZEL GÜNLER BEKLİYOR”
Gelecek sezonlar için Aydınspor 1923 camiasına tavsiyelerde de bulunan Daşgün, siyah-beyazlıların hak ettiği yerlere ulaşacağını da inandığını ifade ederek, “Biz tecrübeli insanlar olmamıza rağmen zaman zaman yaşanan olumsuzluklardan kırıldığımız zamanlar oldu. Biz böyle olduysak genç futbolcular ise psikolojik olarak daha kolay etkilenmiştir. Eğer bir camia başarı istiyorsa her kesimiyle bütün olmak zorundadır. Tribünlerde kendi futbolcusunun moralini ve psikolojisini bozmaya çalışan taraflar gördüm. Maçlarda kendi futbolcusuna küfür eden gibi bazı çürük elmaları ayıklamak gerekir. Bu insanlar zaten gerçek Aydınlı değildirler. Bu takım üst liglere yakışan bir takım ama lütfen herkes birlik olsun ve birbirine sarılsın. Bu sezon olmazsa istenilen başarı gelecek sezon olur. Eğer ki tek vücut olunursa Aydın’ı güzel günler bekliyor. İnşallah gelecek sezona dair iyi bir hazırlık yapılır ve Aydınspor 1923 de yakıştığı yerlere bir an önce çıkar” diyerek sözlerini noktaladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.