Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Darüşşafaka Doğuş Ruya’da galip

Darüşşafaka Doğuş, Turkish Airlines Euroleague 3. hafta maçında deplasmanda Rus ekibi Unics Kazan’ı 94-87 mağlup etti. Maç sonrası iki Daçka oyuncusu Oğuz Savaş ve Birkan Batuk mücadeleyi değerlendirdi.Darüşşafaka Doğuş oyuncusu Oğuz...

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2016 22:05
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2016 22:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Darüşşafaka Doğuş, Turkish Airlines Euroleague 3. hafta maçında deplasmanda Rus ekibi Unics Kazan’ı 94-87 mağlup etti. Maç sonrası iki Daçka oyuncusu Oğuz Savaş ve Birkan Batuk mücadeleyi değerlendirdi.
Darüşşafaka Doğuş oyuncusu Oğuz Savaş, önemli bir galibiyet aldıklarını belirterek, "Maça çok kötü başladık ama ilk 5 dakikadan sonra kendimize geldik. 12-0 geriye düştükten sonra çabuk toparlandık. İkinci yarıda tempoyu kontrol edip son periyotta da oyuna ağırlığımızı koyduk. Önemli bir galibiyet aldık. Bu sezon önemli bir özelliğimiz var: Skorda geriye düştüğümüz anlarda bile panik yapmıyoruz. Direnç gösterip skorda geri geliyoruz. Bundan sonra yapmamız gereken bu oyunu 40 dakikaya yaymak olmalı. İlk 5 dakikadan ise çıkarmamız gereken dersler var" dedi.
Birkan Batuk ise, iyi bir rakibe karşı güzel bir galibiyet aldıklarını ifade ederek, "Deplasmanda kazanmaya devam ediyoruz. Sahada çok dirençli bir rakip vardı, maçı kopartmaya çalıştığımız her aksiyona cevap verdiler. Ribaundlarda sorun yaşadık; bu da rakibimizin hep oyunda kalmasını sağladı. Bence en kuvvetli silahlarımızdan biri dış şut yüzdemiz. Bugün arkadaşlarım beni çok iyi yerlerde topla buluşturdu, ben de yüksek yüzdeyle attım. Maçtan sona Euroleague kariyerimin en yüksek 3 sayı performansı olduğunu öğrendim. Bu da ayrı bir mutluluk. İyi bir takımız, kritik anlarda topa hükmeden, çok tecrübeli oyuncularımız var. Bu, skor ne olursa olsun maçın içinde kalmamızı sağlıyor. Önümüzde uzun bir sezon var. Yoğun maç temposu ritmine alıştıkça performansımızın daha da yükseleceğini düşünüyorum" şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.