Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Damla: "Bugün Bence Maçı Kazanan Gençler Oldu"

Mersin İdmanyurdu Antrenörü Serkan Damla, bugün maçın kazananının gençler olduğunu vurgulayarak, "Bugün özellikle genç kardeşlerimizin gol atması, kendilerine olan öz güvenlerini de arttırdı. Bursasporlu genç kardeşlerimiz de iyi performans...

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2016 22:56
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2016 22:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mersin İdmanyurdu Antrenörü Serkan Damla, bugün maçın kazananının gençler olduğunu vurgulayarak, "Bugün özellikle genç kardeşlerimizin gol atması, kendilerine olan öz güvenlerini de arttırdı. Bursasporlu genç kardeşlerimiz de iyi performans göstermesi Türk futbolu açısından önemli" dedi.
5-2 mağlup oldukları Bursaspor maçının ardından konuşan Mersin İdmanyurdu Antrenörü Serkan Damla, maça iyi başladıklarını belirterek, "Orta sahası güçlü olan bir Bursaspor ile oynadık. Belki de ligin en yetenekli oyuncularıyla birlikte oynuyordu. Bu kadar dirençli orta sahaya karşı bilinçli bir orta saha oyuncularıyla oynadık. İlk yarı istediğimiz gibi gitti. Pozisyonlarımız var ama kötü goller yedik. İlk yarı bitiminde Sadiku ile kaleci Nihat Şahin’in sakatlanmasıyla zorunlu iki değişiklik yaptık. Kısıtlı kadroda oyuncu tercihleri açısından bizi zora soktu. Oyuncu değişikliğinden dolayı pozisyon değişikliği de yapmak zorunda kaldık. Bu bizim orta sahadaki direncimizi kırdı" şeklinde konuştu.
Bugün özellikle gençlere forma şansı verdiklerinin altını çizen Damla, "Bugün özellikle genç kardeşlerimizin gol atması, kendilerine olan öz güvenini arttırdı. Benim açımdan sevindirici durum bu. Bursasporlu genç kardeşlerimiz de U20’de Türkiye şampiyonu oldu. Onları da tebrik ediyorum. Oradaki genç kardeşlerimizi de iyi performans sergilemesi Türk futbolu açısından önemli. Bugün bence maçı kazanan gençler oldu. Gençlerimizi kazanmamız oldu. Bu sezon kötü geçti. Oyuncu kalitesiyle, camiasıyla, taraftarıyla, stadıyla buraya hak etmedik diye düşünüyorum. Ama maalesef yaşadığımız olumsuzluklar, sıkıntılar bizi buraya getirdi. Mersin İdmanyurdu camiasının bu işin altından kalkacak yüreği, cesareti, birlikteliğe her zaman sahip bir camia. Ama herkesin şapkasını önüne alıp düşünmesi gerek. Artık böyle güzel bir şehri, böyle güzel bir camiayı, böyle büyük bir camiayı tekrardan nasıl ayağa kaldırırız diye herkesin bir şeyler yapması gerekir diye düşünüyorum. Dibe vuruşlar bazen iyidir, gerçekleri görme şansınız olur, gerçekleri görürsünüz. Çünkü yukarıda uzun süreli ve kalıcı olmak lazım. Bu şehir her tarafıyla camiasıyla, taraftarıyla aslında büyük hedefleri hak eden şehir. İnşallah gerekli dersler çıkarılır ve Mersin İdmanyurdu Kulübü seneye çıktığında bir düşmemek üzere camiasına layık olduğu yerde kalır diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.