Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Daha Az Ücretle Beşiktaş'a Evet Dedi

Beşiktaş’a transfer olan milli futbolcu Gökhan Gönül, Fenerbahçe’den istediği ücretten daha az bir rakama siyah-beyazlılara imza attı.Fenerbahçe ile sözleşme uzatmayacağının açıklanmasından sonra adı sürekli Beşiktaş ile anılan...

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2016 15:43
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2016 17:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Daha Az Ücretle Beşiktaş'a Evet Dedi
Beşiktaş’a transfer olan milli futbolcu Gökhan Gönül, Fenerbahçe’den istediği ücretten daha az bir rakama siyah-beyazlılara imza attı.
Fenerbahçe ile sözleşme uzatmayacağının açıklanmasından sonra adı sürekli Beşiktaş ile anılan deneyimli sağ bek Gökhan Gönül, siyah-beyazlılar anlaştı. Beşiktaş ile 4 yıllık sözleşme imzalayan yıldız futbolcu, yıllık 1 milyon 750 bin Euro kazanacak.
5 Haziran’da Ülker Sports Arena’da düzenlenen Fenerbahçe Kulübü Olağan Mali Genel Kurulu’nda Başkan Aziz Yıldırım, Gökhan Gönül hakkında şu ifadelerini kullanmıştı:
“Gökhan, 1 milyon 710 bin Euro garanti para alıyordu. Maç başı da yaklaşık 20 bin Euro alıyordu. Bu sene bizden istediği ücret 2 milyon 750 bin Euro garanti para, diğer şartlar aynı artı menajerine 500 bin Euro istedi. Yani 3 milyon 550 bin Euro’ya yakın bir para. Bu ücreti Fenerbahçe artık veremez. Önerimiz 2 milyon Euro artı diğer şartlarına ’evet’ti. En son İlhan Bey, ’2 milyon 250 bin Euro’ya çıkartalım, arkadaşlarla aradaki farkı biz hallederiz.”
Gökhan Gönül, Fenerbahçe’nin 2 milyon Euro teklifinden daha düşük bir ücretle yıllık 1 milyon 750 bin Euro’ya Beşiktaş ile anlaştı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.