Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dağ Kayağı Milli Takım Aday Kampı Ergan Dağı’nda yapılacak

Türkiye Dağcılık Federasyonu tarafından Fransa ve İtalya’da yapılacak olan Dağ Kayağı Dünya Kupası ve Dünya Şampiyonası için Erzincan Ergan dağında 7 gün sürecek milli takım aday kampı yapılacak.Düzenlenecek olan kampla ilgili bilgi...

Haber Giriş Tarihi: 19.01.2018 08:52
Haber Güncellenme Tarihi: 19.01.2018 08:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dağ Kayağı Milli Takım Aday  Kampı  Ergan Dağı’nda yapılacak

Türkiye Dağcılık Federasyonu tarafından Fransa ve İtalya’da yapılacak olan Dağ Kayağı Dünya Kupası ve Dünya Şampiyonası için Erzincan Ergan dağında 7 gün sürecek milli takım aday kampı yapılacak.

Düzenlenecek olan kampla ilgili bilgi veren Dağcılık Federasyonu Dağ Kayağı Kurul Başkanı ve Erzincan Dağcılık ve Kayakçılık İhtisas Kulübü Başkanı Yılmaz Ünal yaptığı açıklamada “Ergan Dağı uluslararası dağ kayağı yarışmalarının yapılabileceği önemli bir potansiyele sahiptir. Bu nedenle Ergan Dağının 2016 yılında Dünya Dağ Kayağı federasyonu (ISMF) tarafından uluslararası yarışmalarının yapılabileceği bölge olduğu resmen onaylanmıştır.2017 yılında da bilindiği gibi Dağcılık Federasyonu olarak Türkiye’de ilk defa Ergan Dağında yapılan “Dağ Kayağı Dünya Kupasına” mükemmel bir organizasyon ile ev sahipliği yapmıştır.Bu potansiyel göz önüne alınarak ilimizde 21-28 Ocak 2018 tarihleri arasında Ergan dağında milli takım dağ kayağı aday kampı yapılacaktır” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.