Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cüneyt Dumlupınar: “Aldığımız 1 puan bizi belki şampiyon yapacaktır”

ADANA DEMİRSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ CÜNEYT DUMLUPINAR, 2-2 BERABERE KALDIKLARI ALTAY MAÇI İLE İLGİLİ OLARAK, “ALDIĞIMIZ 1 PUAN BİZİ BELKİ ŞAMPİYON YAPACAKTIR. BİZ 2 MAÇI KAZANIP RAKİBİMİZİN PUAN KAYBETMESİNİ BEKLEYECEĞİZ” DEDİ.

Haber Giriş Tarihi: 05.07.2020 22:34
Haber Güncellenme Tarihi: 05.07.2020 22:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cüneyt Dumlupınar: “Aldığımız 1 puan bizi belki şampiyon yapacaktır”

Adana Demirspor Teknik Direktörü Cüneyt Dumlupınar, 2-2 berabere kaldıkları Altay maçı ile ilgili olarak, “Aldığımız 1 puan bizi belki şampiyon yapacaktır. Biz 2 maçı kazanıp rakibimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz” dedi.

Adana Demirspor, TFF 1. Lig’in 32. haftasında evinde Altay ile 2-2 berabere kaldı.

Maç sonu basın toplantısında gazetecilere açıklamalarda bulunan mavi lacivertli ekibin Teknik Direktörü Cüneyt Dumlupınar, “Öncelikle tabi ki 2-2 beraberlikle sahadan ayrıldığımız için üzgünüz. 3 maçı kazanıp süper lige çıkacağımızı biliyorduk. İkinci yarı başladıktan sonra Traore’nin sarı kartı vardı ve ikinci karttan oyundan atıldı. Oyuncularımızın göstermiş olduğu mücadeleden dolayı onları kutluyorum. 10 kişiyle bayağı pas yaparak 2-2’yi yakaladık. Belki bugün kaybetmiş gibi gözükebiliriz ama aldığımız 1 puan bizi belki şampiyon yapacaktır. Kalan 2 maçımıza çok iyi hazırlanıp Erzurumspor’un puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Biz hedeften hiç sapmış değiliz. Daha kalmış 2 maçımız var. 2 maçı kazanıp rakibimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz” diye konuştu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.