Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cüneyt Çakır, Terim İle Bir Araya Geldi

UEFA Şampiyonlar Ligi Finali’ni yönetecek Cüneyt Çakır, özel program çalışmalarına başladı.Juventus ile Barcelona arasında 6 Haziran 2015 Cumartesi günü Berlin Olimpiyat Stadı’nda oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi Finali’ni yönetecek...

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2015 15:43
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2015 15:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
UEFA Şampiyonlar Ligi Finali’ni yönetecek Cüneyt Çakır, özel program çalışmalarına başladı.
Juventus ile Barcelona arasında 6 Haziran 2015 Cumartesi günü Berlin Olimpiyat Stadı’nda oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi Finali’ni yönetecek Cüneyt Çakır, yardımcıları Bahattin Duran, Tarık Ongun, ilave yardımcı hakemleri Hüseyin Göçek ve Barış Şimşek ile rezerv yardımcı hakem Mustafa Emre Eyisoy’dan oluşan ekip için özel çalışma programı uygulanıyor.
Kondisyon çalışmalarını, Merkez Hakem Kurulu Fiziksel Gelişim Uzmanı Doç. Dr. Ali Kızılet ile Tuba Kızılet Bozdoğan eşliğinde Riva’daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Merkezi’nde sürdüren hakemler, bugün Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ve Milli Takımlar Maç ve Performans Analiz Departmanı Sorumlusu Dr. Metin Çakıroğlu ve ekibi ile bir araya geldi. Çalışmaya MHK Başkanı Yusuf Namoğlu, UEFA Hakem Komitesi Üyesi Jaap Uilenberg ve TFF Hakem İşleri Müdürü Burçin Keskin de katıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.