Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cumhuriyet Kupası Güreş Turnuvası İstanbul’da yapılacak

Burhan Felek Spor Kompleksi’nde 25-27 Ekim tarihlerinde yapılacak olan Cumhuriyet Kupası Güreş Turnuvası'na çeşitli ülkelerden 200 sporcu katılacak.Burhan Felek Spor Kompleksi’nde bilgilendirme içerikli bir toplantıyla tanıtımı yapılan...

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2013 11:28
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2013 11:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cumhuriyet Kupası Güreş Turnuvası İstanbul’da yapılacak
Burhan Felek Spor Kompleksi’nde 25-27 Ekim tarihlerinde yapılacak olan Cumhuriyet Kupası Güreş Turnuvası'na çeşitli ülkelerden 200 sporcu katılacak.

Burhan Felek Spor Kompleksi’nde bilgilendirme içerikli bir toplantıyla tanıtımı yapılan Cumhuriyet Kupası Güreş Turnuvası toplantısına, İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç, Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş Genel Müdür Yardımcısı Serhat Karadağ ve şampiyon güreşçiler katıldı.

Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş Gene Müdür Yardımcısı ve aynı zamanda eski güreşci Serhat Karadağ Cihan Haber Ajansı'na (Cihan) yaptıkları açıklamada, turnuvaya gelecek sporculara en iyi şekilde ev sahipliği yapacaklarını ve hepsine başarılar dilediklerini söyledi.

Mersin Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü'nden geçtiğimiz günlerde İstanbul Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü'ne atanan İbrahim İlhami Koç ise yaptığı açıklamada, "Ben de ayağımın tozuyla bu turnuvaya ev sahipliği yapacak olmamdan dolayı mutluyum. Yaklaşık 12 ülke ve 200 sporcunun katılacağı bir turnuva olacak. Onları en iyi şekilde uğurlayacağız." dedi.

Eski milli güreşçi ve Spor A.Ş Genel Müdür Yardımcısı Serhat Karadağ ise yaptığı açıklamada, "Öncelikle 90. yılını kutladığımız Cumhuriyet Bayramımızı tebrik ediyorum. 29 Ekim sevinci ve 29. Uluslar arası Cumhuriyet Kupası Güreş Turnuvası'nı düzenleyecek olmanın sevincini yaşıyoruz. Ben de bu turnuvada ilk güreşen sporculardan birisiyim. İstanbul ve Türkiye’de güzel şeyler oluyor. Sporcular sadece yarışmayacak, güzel İstanbul ve tarihimizi de görecekler. Onları en iyi şekilde misafir edeceğiz." dedi.

Karadağ, uluslararası organizasyonların vazgeçilmez şehri olan İstanbul'un spor organizasyonlarıyla da adından söz ettirdiğini, yapılan başarılı organizasyonlarla da takdir topladığını sözlerine ekledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.