Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, Alanya - Alanya etabi ile başlıyor

Bu yıl 51.'si düzenlenecek Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, yarın Alanya - Alanya etabı ile başlıyor. Uluslararası Bisiklet Birliği (UCI) takviminde 2. HC kategorisinde yer alan ve 8 etaptan oluşan turun her biri 8 sporcudan oluşan...

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2015 10:19
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2015 10:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bu yıl 51.'si düzenlenecek Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, yarın Alanya - Alanya etabı ile başlıyor. Uluslararası Bisiklet Birliği (UCI) takviminde 2. HC kategorisinde yer alan ve 8 etaptan oluşan turun her biri 8 sporcudan oluşan 21 profesyonel takım start alacak.

Bünyelerinde farklı ülkelerden sporcuları barındıran takımlar arasında tescil edildikleri ülkelere göre İtalya'dan 5, Belçika'dan 4, Avustralya ve ABD'den 2'şer, Kolombiya, Fransa, Kazakistan, Polonya, Rusya, Güney Afrika, İspanya ve ev sahibi ülke takımı olarak Türkiye adına yarışacak 1'er takım TUR 2015'te mücadele edecek.

CUMHURBAŞKANI FİNAL ETABINA GELECEK

Geçen yıllarda olduğu gibi yine Cumhurbaşkanlığı himayesinde gerçekleşen yarış, 3 Mayıs'ta koşulacak İstanbul-İstanbul etabı ile sona erecek. Final etabına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ödülleri vermek üzere katılacağı açıklandı.

Katılımcıları ve yüksek organizasyon standartları ile uluslararası arenada prestij kazanan TUR, dünyanın önde gelen sporcularının favori yarışması olarak gösteriliyor. 8 etaptan oluşan TUR 2015 parkurları ise şöyle:

51. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun etapları ise şöyle:
1. Etap: 26 Nisan: Alanya - Alanya
2. Etap, 27 Nisan: Alanya - Antalya
3. Etap, 28 Nisan: Kemer - Elmalı
4. Etap, 29 Nisan: Fethiye-Marmaris
5. Etap, 30 Nisan: Muğla - Pamukkale
6. Etap, 1 Mayıs: Denizli - Selçuk
7. Etap, 2 Mayıs: Selçuk-İzmir
8.Etap, 3 Mayıs: İstanbul-İstanbul
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.