Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cumhurbaşkanlığı Kupasına Doğru

31. Erkekler Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda yarın Samsun’da Anadolu Efes ile karşılaşacak olan Pınar Karşıyaka’da, basketbol şube başkanı Tamer Ustaoğlu, kadrolarına 8 yeni oyuncu kattıklarını belirterek, “Yeni kurulan bir takımın...

Haber Giriş Tarihi: 06.10.2015 10:38
Haber Güncellenme Tarihi: 06.10.2015 10:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
31. Erkekler Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda yarın Samsun’da Anadolu Efes ile karşılaşacak olan Pınar Karşıyaka’da, basketbol şube başkanı Tamer Ustaoğlu, kadrolarına 8 yeni oyuncu kattıklarını belirterek, “Yeni kurulan bir takımın dezavantajlarını yaşasak da Anadolu Efes ile oynayacağımız 31. Cumhurbaşkanlığı Kupası finali için bu olumsuzlukların hiçbiri geçerli değil” dedi.
Basketbol Süper Ligi’nin son şampiyonu Pınar Karşıyaka’nın Anadolu Efes’le oynayacağı Cumhurbaşkanlığı Kupası maçına saatler kala heyecan dorukta. Anadolu Efes’le oynayacakları kupa maçının sezonun ilk resmi karşılaşması olmasından ziyade manevi anlamda da önemli bir maç olduğunu ifade eden Karşıyaka Spor Kulübü Basketbol Şube Başkanı Tamer Ustaoğlu, “Bana göre geçen sezondan daha güçlü bir rakiple karşılaşacağız. Anadolu Efes, geçen sezon final serisinde şampiyonluğu bize kaybetmesinden dolayı bu kupaya aşırı önem veriyor. Fakat inanıyorum ki bizden çok daha yüksek bütçeye ve çok değerli oyunculara sahip Anadolu Efes’e üstünlük kuracağız” dedi.
“UYUM SORUNUNU EN KISA SÜREDE AŞACAĞIZ”
Yeni sezon öncesi kadrolarına 8 yeni oyuncu kattıklarını hatırlatan Ustaoğlu, “Bu dezavantaja rağmen Ufuk Sarıca ve teknik ekibinin gözetiminde yapılan hazırlık döneminde basketbolcuların gösterdiği çalışma azmi, kazanma hırsı ve isteği beni oldukça memnun etti. Ancak uyum sürecine ihtiyacımız var, bunu göz ardı etmememiz lazım. Sezonun ilk yarısında uyum sürecini en kısa sürede aşıp yolumuza öyle devam etmeliyiz. Unutulmaması gerekir ki şampiyon kadronun kemik yapısı 3 yıl birlikte oynadı. Bu sezon yenilendik ve potansiyeli yüksek bir takım kurduk. Uyumu en kısa sürede aşıp alışılmış Pınar Karşıyaka profilini en kısa sürede kazanacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.
“KİM DAHA FAZLA İSTERSE O ALIR”
“Yeni kurulan bir takımın dezavantajlarını yaşasak da Anadolu Efes ile oynayacağımız 31. Cumhurbaşkanlığı Kupası finali için bu olumsuzlukların hiçbiri geçerli değil” diyen Ustaoğlu şunları söyledi:
“Final niteliğinde olan tek maçlarda, kim daha fazla isterse, kim maça daha fazla asılırsa o kupayı alır. Burada büyük bir avantajımız var. Büyük Karşıyaka taraftarı bizi Samsun’da da yalnız bırakmayacak. Taraftarımız, rakip takım seyircisine tribünde üstünlük sağlayacak ve bunun da parkeye olumlu bir şekilde yansıyacağına inanıyorum. Çünkü biz taraftar desteğiyle daha önce Ankara’da aldığımız bu kupayı bu yıl da Samsun’da alıp İzmir’e getireceğimize yürekten inanıyoruz.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.