Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çotanaklar Kanarya’yı bu kez avlamak istiyor

Yeşilgiresun Belediyespor bu sezon Fenerbahçe’yi evinden eli boş göndermek istiyor.Kulüp Başkanı Kerim Aksu, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, basketbol ligine bu sene çok iyi şekilde başladıklarını ifade ederek “Geçen sezon ligde...

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2016 16:23
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2016 16:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yeşilgiresun Belediyespor bu sezon Fenerbahçe’yi evinden eli boş göndermek istiyor.
Kulüp Başkanı Kerim Aksu, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, basketbol ligine bu sene çok iyi şekilde başladıklarını ifade ederek “Geçen sezon ligde Fenerbahçe’ye karşı son saniye basketi ile mağlup olmuştuk ama taraftarımız oynanan oyundan hayli memnun kalmıştı. Şimdide aynı oyunu oynayarak bu sefer taraftarımızı sevindirmek istiyoruz. Teknik heyetimiz ve oyuncularımız lige çok iyi hazırlandılar. Bu iyi gidişi sürdürmek için Fenerbahçe’yi evimizde yenerek hem motivasyon kazanmak hem de seyircimizi basketbol maçlarına teşvik etmek istiyoruz” şeklinde konuştu.
“Giresun bir spor şehridir” diyen Aksu, “Bu şehri en iyi şekilde her alanda temsil etmeye çalışıyoruz. Biz bu lige çıktığımız gün buraya Türkiye’nin en büyükleri gelecek demiştik, şimdi hedefimiz Avrupa’nın en büyüklerini de bu şehre getirmektir. İnşallah Futbol, Basketbol gibi spor ayrımı yapmadan tüm Giresunlular’ı her alanda temsil eden sporculara desteğe davet ediyorum. Bu desteğe şuanda en çok ihtiyacımız olan belkide kırılma noktası olacak olan Fenerbahçe maçıdır” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.