Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Coşkun: "YOSK Yalova’da Hep İlklerin Öncüsü Oldu"

AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, Hollanda’nın Arnhem şehrinde 23-26 Nisan tarihleri arasında yapılacak Challange Cup’ta Yalova’yı ve Türkiye’yi temsil edecek Ortopedikler Spor Kulübü’ne başarılar diledi.Yalova Uygulama Oteli’nde...

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2015 15:06
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2015 15:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Coşkun: "YOSK Yalova’da Hep İlklerin Öncüsü Oldu"
AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, Hollanda’nın Arnhem şehrinde 23-26 Nisan tarihleri arasında yapılacak Challange Cup’ta Yalova’yı ve Türkiye’yi temsil edecek Ortopedikler Spor Kulübü’ne başarılar diledi.
Yalova Uygulama Oteli’nde Ortopedikler Spor Kulübü Başkanı Alpaslan Erkoç ve oyuncularla bir araya gelen Coşkun, "Yalova Ortopedikler Spor Kulübü, sporda Yalova’nın öncüsü oldu. Hollanda’da da kendilerine başarılar diliyorum. İnşallah kupayla birlikte dönerler" dedi.
Kuruldukları günden bu yana AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun’un hep yanlarında olduğunu destek verdiğini hatırlatan YOSK Başkanı Alpaslan Erkoç, “Kulübümüz kurulduğundan beri vekilimiz her zaman yanımızda oldu, hakkımızı korudu ve bizlere destek verdi. İnşallah kupayı vekilimiz adına Yalova’ya getireceğiz” şeklinde konuştu.
Yalova Ortopedikler Spor Kulübü’nün her zaman ilklere imza attığına vurgu yapan Milletvekili Temel Coşkun, “Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, elde ettiği tarihi başarılarla istenildiği takdirde aşılamayacak hiçbir engelin olmadığını gösterdi. Çok önemli mesafeler kat ederek ve her geçen zaman üstüne koyup hedefe doğru ilerledi. Bugünlere nasıl gelindiğini çok iyi bilenlerden biri olarak, kulübün elde ettiği başarıları asla küçümseyemeyiz. Herkesin bu kulübü küçümsediği, önemsemediği, değer vermediği zamanlar oldu. Ancak YOSK elde ettiği tarihi zaferlerle kendisini küçümseyenlere gereken cevabı her zaman verdi. Yalova maalesef başarıları hazmedemeyen bir şehir. Bu kardeşlerimiz yeri geldi horlandı, yeri geldi yadırgandı, ama hiç pes etmediler, azmettiler, sabrettiler, mücadele ettiler ve sonunda zirveye ulaştılar. Yalova’da düzenlenen önemli organizasyonda bana hayatımın en heyecanlı en güzel dakikalarını yaşattılar” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.