Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Collina, Demirören İle Bir Araya Geldi

Üst Klasman Hakem Semineri’ne katılmak üzere İstanbul’a gelen UEFA Hakem Komitesi Başkanı Pierluigi Collina, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören ile bir araya geldi.Collina, dün akşam düzenlenen yemekte TFF Başkanı...

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2016 10:57
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2016 10:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Üst Klasman Hakem Semineri’ne katılmak üzere İstanbul’a gelen UEFA Hakem Komitesi Başkanı Pierluigi Collina, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören ile bir araya geldi.
Collina, dün akşam düzenlenen yemekte TFF Başkanı Yıldırım Demirören’le bir araya geldi. Yemeğe TFF Birinci Başkan Vekili Servet Yardımcı, Başkan Vekili Ali Dürüst, Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çağlar, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ve TFF Genel Sekreteri Kadir Kardaş da katıldı. MHK Başkanı Kuddusi Müftüoğlu, UEFA Hakem Komitesi Üyesi Jaap Uilenberg, Roberto Rosetti, MHK üyeleri, hakem eğitimcileri ve FIFA kokartlı hakemler de yemekte hazır bulundu.
Pierluigi Collina seminerin bugün düzenlenecek oturumlarında üst klasman hakem ve yardımcı hakemlerle bir araya gelecek ve deneyimlerini paylaşacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.