Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Club Brugge'de oyuncuları, Beşiktaş ve taraftar korkusu sardı

UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Beşiktaş ile eşleşen ve ilk maçta 12 Mart Perşembe günü temsilcimiz siyah beyazlı ekibi misafir edecek Belçika'nın ünlü kulübü Club Brugge'de büyük heyecan yaşanıyor.Club Brugge takımının tecrübeli...

Haber Giriş Tarihi: 03.03.2015 12:47
Haber Güncellenme Tarihi: 03.03.2015 12:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Club Brugge'de oyuncuları, Beşiktaş ve taraftar korkusu sardı
UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Beşiktaş ile eşleşen ve ilk maçta 12 Mart Perşembe günü temsilcimiz siyah beyazlı ekibi misafir edecek Belçika'nın ünlü kulübü Club Brugge'de büyük heyecan yaşanıyor.

Club Brugge takımının tecrübeli defans oyuncusu Davy De Fauw ve orta sahaya oyuncusu Tuur Dierckx, Beşiktaş ile UEFA Avrupa Ligi'nde çok güzel bir maç oynayacaklarını söyledi.

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Lig'nde son 16 turunda eşleştiği Belçika'nın Club Brugge'lü oyuncular Beşiktaş eşleşmesi hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Kulüp tesislerinde yapılan antrenman sonrasında Cihan Haber Ajansı'na açıklamalarda bulunan Davy De Fauw, "Aslında kuralardan önce Beşiktaş’ın elemelerde karşımıza çıkmasını istedim ve hem burada hem de orada oynamayı göze almıştım. Muhteşem bir atmosferin olacağına inanıyorum ve çok güzel maçlar çıkacağına eminim. Beşiktaş’ta Demba Ba’nın oynadığını ve çok iyi bir taraftar gruplarının olduğunu biliyorum." diye konuştu.

Club Brugge takımının altyapısından yetişen deneyimli orta saha oyuncusu Tuur Dierckx de yaptığı açıklamada, "Beşiktaş ile çok zor bir maç olacağını düşünüyorum. Beşiktaş’ın çok büyük ismi var ve iyi bir takım. Güzel bir maç olacağından şüphem yok." dedi.

Hafta sonu deplasmanında Moeskroen takımı ile oynanan maçta forma giyen oyuncular rejenerasyon idmanıyla günü tamamladı. Diğer oyuncular ise ısınma hareketlerinin ardından taktik ağırlıklı bir idman gerçekleştirdi.

Son 3 maçında 2 yenilgi ve 1 beraberlik alan Club Brugge, orta sahasındaki önemli oyuncusu Victor Vazquez'in ise sakatlanması can sıktı. Bu oyuncunun durumu hakkında maç sonunda net açıklama yapılmazken, Beşiktaş maçlarında oynayıp oynamayacağının belli olmadığı bildirilmişti. Fakat daha sonra yapılan kontrollerde Victor Vazguez'in durumunun çok ciddi olduğu ve sezonu kapattığı öğrenildi.

GAZETECİ TOMAS TAECKE: CLUB BRUGGE'ÜN KARŞISINDA İYİ BİR TAKIM VAR

Öte yandan Club Brugge takımını yakından takip eden ve Belçika’nın Flaman bölgesinde en çok satan Het Laatste Nieuws Gazetesi muhabiri Tomas Taecke, Club Brugge takımının Beşiktaş ile eşleşmesinin güzel bir tablo oluşturduğunu söyledi.

Beşiktaş'ın penaltılarla da olsa Liverpool'u elediğini belirten Tomas Taecke, "Bence güzel bir eşleşme, Club Brugge karşısında iyi bir takım var. Brugge’un turu geçmeme gibi bir durumu söz konusu değil, Beşiktaş’ı yenebileceğini düşünüyorum. Beşiktaş, Liverpool’ı eledi ve şuan Türkiye Ligi'nde şampiyonluk mücadelesi veriyorlar. Güçlü bir takım, bir başka Belçika takımı olan Anderlecht, güçlü oyunculara sahip olan Galatasaray’ı yendi ve bundan dolayı hiç bir şey imkansız değildir. 8-9 yıl önce Galatasaray ile oynayan Club Brugge maçından dolayı güzel hadiseler yaşanmadı. Şehirde ve stadyum çevresinde taşkınlıklar oldu. Ama bu sefer Brugge şehrinde yetkililerin bütün önlemleri alacağını düşünüyorum." açıklamasında bulundu.

CLUB BRUGGE TARAFTARLARI: İSTANBUL BİZİM İÇİN CEHENNEM OLACAK

Club Brugge taraftarı Eric Kerkhof ve taraftar grubu yöneticisi Frederik’te takımlarının Beşiktaş ile eşleşmesini değerlendirirken, çok güzel maçların kendilerini beklediğini söylediler.

Nasıl bir maç olacağı ile ilgili net birşey söylemesinin mümkün olmadığını belirten Kerkhof, "Nasıl bir maç olacağını bilmiyorum ama bu seviyede oynayan bütün takımlar iyidir. Beşiktaş ile kendimiz gibi oynayamayacağız tabii ki ama diğer taraftan da şansımızın da olduğunu düşünüyorum. Üzgün bir gelişme yaşadık ve orta saha oyuncumuz Victor Vazquez sakatlandı. Kendi ligimizde çok güçlü bir takıma sahibiz ama Beşiktaş ile oynayacağımız maçın çok defansif geçeceğini düşünüyorum. İkinci maçta ise İstanbul’da adeta cehennem ortamı olacağını düşünüyorum." dedi.

Club Brugge 'Mavi siyah' taraftar grubu yöneticisi Frederik ise yaptığı açıklamada, "Aslında Beşiktaş ile eşleşme çıktığında Alman veya bir İngiliz takımı çıksaydı dedik. Fakat Beşiktaş ile sportmence bir müsabaka geçeceğini düşünüyorum. İki takımında turu geçmek için şansı aynı. Bu arada biz, Belçika kupasında da şampiyonluk için yarışıyoruz." diye konuştu.

Bir başka taraftar da, "Beşiktaş sert bir rakip oldu bizim için. Fakat ilk önce kendi evimizde oynayacağız, taraftarlarda arkamızda olacağı için kazanabiliriz. Ama İstanbul’da oynanacak maçın cehennem atmosferinde oynanacağını düşünüyorum, fakat kendi statlarında oynamayacaklar, belki de öyle bir şansımız var." dedi.

Türk takımlarıyla sorunlar yaşadıklarını, daha önce Galatasaray'la oynanan maçta da sorun yaşandığını belirten bir başka taraftar ise Beşiktaş eşleşmesini değerlendirirken de "Kolay bir takımla eşleşmedik çünkü Türk liginde ikinci sırada Beşiktaş. İlk maçı evimizde oynamamız aslında bizim için bir dezavantaj. Zor olacak diğer unsur ise ikinci maçı Perşembe günü İstanbul’da oynadıktan sonra pazar günü kupa finali oynayacağız. Bu bizim için kolay olmayacak. Ama İstanbul’daki maç bizim için cehennem olacak." dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.