Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cizrespor sahasına kavuştu

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Cizrespor, bir sezon aradan sonra ilk defa kendi sahasında antrenman yaptı.Terör örgütü PKK’nın saldırıları sonucu 14 Aralık 2015’te ilan edilen ve üç ay süren sokağa çıkma yasağı nedeniyle ilçede...

Haber Giriş Tarihi: 24.08.2016 13:12
Haber Güncellenme Tarihi: 24.08.2016 13:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Cizrespor, bir sezon aradan sonra ilk defa kendi sahasında antrenman yaptı.
Terör örgütü PKK’nın saldırıları sonucu 14 Aralık 2015’te ilan edilen ve üç ay süren sokağa çıkma yasağı nedeniyle ilçede antrenmanlara çıkamayan ve iç saha maçlarını farklı illerdeki sahalarda oynayan Cizrespor, ilçede huzur ve güvenliğin sağlanmasıyla birlikte, bir sezon aradan sonra kendi sahasında idman yaptı.
"Güzel bir kadro ve güzel bir yönetim oluşturduk"
Kendi sahalarında idman yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını anlatan 2. Başkan Maruf Sefinç, “Cizre’nin artık kötü olaylarla değil, sporla, barışla, güzel karşılaşmalarla ve Cizrespor’un elde ettiği başarılarla anılmasını istiyoruz. Takımımız bugün toplandı ve top başı yaparak antrenmanlara başladı. Biz Cizrespor yönetimi olarak, kulübü en iyi yere getirmek için güzel bir kadro ve güzel bir yönetim oluşturduk. Oluşturduğumuz bu kaliteli yönetim ve futbolcularla inşallah istediğimiz başarıya ulaşacağız” dedi.
"Hedefimiz 2. Lig"
Geçen sezon yaşanan olaylardan oldukça etkilendiklerini anlatan Sefinç, “Böyle olayların bölgemizde bir daha yaşanmamasını diliyoruz. Yaşanan bu olumsuzluklardan dolayı futbolcuları buraya getirmekte çok zorluk çektik. Kimi futbolcunun annesi, babası, eşi, nişanlısı ile irtibata geçerek Cizre’nin de Türkiye’nin bir parçası olduğunu kendilerine ileterek onları ikna ettik. Her takımın olduğu gibi bizimde hedeflerimiz var. İyi bir kadro kurduk ve iyi futbolcular aldık. Amacımız 2. Lig’e çıkmak. Allah’ın izniyle hem Türkiye kupasında hem de ligde amacımıza ulaşacağımızı düşünüyorum” diye konuştu.
“Destek bekliyoruz”
Taraftarlardan taşkınlık çıkarmadan takıma destek olmalarını istediklerine dikkat çeken Sefinç, “Yönetim kurulu olarak taraftarlardan ricamız maçlarda hiçbir taşkınlık yapmasınlar. Maçlar olaysız geçsin, takımımıza ceza gelmesin, sahamız kapatılmasın. Biz futbola gönül vermiş olan insanları küstürmek istemiyoruz. Bu nedenle güzel bir taraftar kitlesi oluşturup, takımlarına destek çıkmalarıdır. Doğu ve batının kaynaşması için güzel dileklerimizi bütün spor kulüplerimize sunuyoruz. Bütün misafir takımların en güzel şekilde ağırlanacağından hiç kimsenin şüphesi olmasın. Kulüp olarak üzerimize düşen her şeyi yapmaya hazırız" açıklamalarında bulundu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.