Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cizreli minik sporculardan büyük başarı

Şırnak’ın Cizre Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nden minik sporcular, Ordu ilinde yapılan Türkiye Kick Boks Şampiyonası'nda büyük bir başarı elde etti. 2 bin sporcunun katıldığı yarışmada. Cizreli üç minik derece...

Haber Giriş Tarihi: 30.08.2014 10:34
Haber Güncellenme Tarihi: 30.08.2014 10:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cizreli minik sporculardan büyük başarı
Şırnak’ın Cizre Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nden minik sporcular, Ordu ilinde yapılan Türkiye Kick Boks Şampiyonası'nda büyük bir başarı elde etti. 2 bin sporcunun katıldığı yarışmada. Cizreli üç minik derece yaptı.

14-22 Ağustos 2014 tarihlerindeki şampiyonada Cizre'den üç minik sporcu, bir gümüş ve iki bronz madalya kazandı. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Cizre Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Abdülhakim Selimoğlu, “Milli antrenörümüz Zahit Sevinik liderliğindeki kafile, uzun süren çalışmalar sonucu verilen emeklerinin karşılığını aldı. Yaklaşık 2 bin sporcunun mücadele ettiği karşılaşmaların ilk kısmında yarışan 34 kg.’da Medine Yaprak Yıldız, bayanlarda Türkiye 3.’sü olarak bronz madalya aldı. Daha sonraki yarışmalarda 37 kg.’da Medeni Çelik, minik erkeklerde Türkiye 2.’si olarak gümüş madalya aldı. 42 kg.’da yarışan Mehmet Refik Munis de minik erkeklerde Türkiye 3.’sü olarak bronz madalya kazandı. Bununla ilimiz adına kazanılan madalya sayısı üçe çıkarılarak büyük bir başarıya imza atıldı.” diye konuştu.

Kafilenin, yarışmalara katılmanın yanında birçok kazanım daha elde ettiğini vurgulayan Selimoğlu, şunları söyledi: “En büyük antrenman olan maç tecrübesi yaşayan sporcular, eksikliklerini ve yapmaları gerekeni daha iyi bir şekilde anladılar. Şampiyona esnasında diğer illerden gelen birçok sporcu ve antrenörle tanışan sporcularımız, birçok yeni arkadaşlık ve dostluğun temelini attı. Yarışmalardan arta kalan zamanlarda Ordu ilini gezen sporcularımız, elde ettikleri başarıların tadını denize girerek ve Boztepe’den Ordu manzarası seyrederek çıkardı.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.