Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cizrede Beşiktaş’ın Şampiyonluk Sevinci

Spor Toto Süper Lig’de Beşiktaş’ın Osmanlıspor’u 3-1 yenip, şampiyonluğunu ilan ettiği mücadele sonrası tüm Türkiye’de olduğu gibi Şırnak’ın Cizre ilçesinde de Beşiktaş taraftarları galibiyet sevincini doyasıya yaşadı.Terör...

Haber Giriş Tarihi: 15.05.2016 22:35
Haber Güncellenme Tarihi: 15.05.2016 22:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Spor Toto Süper Lig’de Beşiktaş’ın Osmanlıspor’u 3-1 yenip, şampiyonluğunu ilan ettiği mücadele sonrası tüm Türkiye’de olduğu gibi Şırnak’ın Cizre ilçesinde de Beşiktaş taraftarları galibiyet sevincini doyasıya yaşadı.
Terör olayları ile sık sık gündeme gelen Şırnak’ın Cizre ilçesinde Beşiktaş’ın şampiyonluk sevinci yaşandı. Karşılaşma öncesi Cizre’de hayat adeta dururken, maçın sona ermesi ile birlikte cadde ve sokaklar panayır alanına döndü.
Cizre’deki Beşiktaş taraftarları özel araçları caddelerde uzun kuyruklar oluşturdu. Orhan Doğan Caddesi’nde başlayan şampiyonluk coşkusu, Nusaybin Caddesi, Yeni Çarşı ve Belediye Caddesi’nde devam etti. Cadde ve sokakları siyah-beyaza bürüyen taraftarlar ligin bitimine bir hafta kala kazanılan şampiyonluğun coşkusunu doyasıya yaşadı. Gece geç saatlere kadar kutlayarak yaşadı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.