Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cizre Spor Bayburt Maçı Öncesi Moral Yemeğinde bir araya geldi

Spor Toto 3. Lig 1. Gurup’ta yer alan Cizre Spor’da yönetim, teknik heyet ve futbolcular, Bayburt Grup Özel İdare Gençlik Ve Spor maçı öncesi moral yemeğinde bir araya geldi.Cizre Spor, yarın ilçe stadında oynayacakları Bayburt Grup Özel...

Haber Giriş Tarihi: 09.09.2016 22:11
Haber Güncellenme Tarihi: 09.09.2016 22:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cizre Spor Bayburt Maçı Öncesi Moral Yemeğinde bir araya geldi
Spor Toto 3. Lig 1. Gurup’ta yer alan Cizre Spor’da yönetim, teknik heyet ve futbolcular, Bayburt Grup Özel İdare Gençlik Ve Spor maçı öncesi moral yemeğinde bir araya geldi.
Cizre Spor, yarın ilçe stadında oynayacakları Bayburt Grup Özel İdare Gençlik Ve Spor karşılaşması öncesinde teknik heyet ve futbolcular yemekte bir araya geldi. Cudi dağı eteklerinde bulunan bir Restaurant’ta verilen yemeğe Cizre Spor Kulübü 2. Başkanı Maruf Sefinç, Teknik Direktör Bahri Kurt, Gençlik Hizmetleri ve Spor Şırnak İl Müdürü Lokman Ekinci, Cizre İlçe Müdürü Abdulhakim Selimoğlu, Yöneticiler, teknik heyet ve futbolcular katıldı.
Cizre Spor Kulüp Başkanlığı tarafından verilen yemekte futbolcuların moralinin yerinde olması gözlerden kaçmadı. Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor maçı öncesinde neşeli bir ortamda bir araya gelen ve sohbet eden futbolcular karşılaşma öncesinde stres attı.
Cizre Spor Kulübü 2. Başkanı Maruf Sefinç, Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor maçı öncesinde teknik heyet ve futbolculara moral vermek ve daha fazla kaynaşmak için böyle bir yemeğe ev sahipliği yaptıklarını ifade ederek, "Cizre Spor camiasının birlik beraberlik içinde hedefe yürüyeceğinden kimsenin kuşkusu olmasın" dedi.
Cizre Spor Basın Sözcüsü Erkan Kalaycı ise, "Her şey Cizre Spor için. Zorlu bir gurupta olduğumuzu biliyoruz. Ama bizim de güçlü bir takımımız olduğu aşikar. Ateşli taraftarlarımız da var. Bu teknik heyet, futbolcu ve centilmen taraftarlarımızla hedefe ulaşacağız" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.